< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Az Unióhoz fordul az Együtt-PM az M4-es autópálya építésének ügyében(((( Avec l’Union dans le cas de la construction de l’autoroute PM- M4

| Mobile | RSS

Az Unióhoz fordul az Együtt-PM az M4-es autópálya építésének ügyében(((( Avec l’Union dans le cas de la construction de l’autoroute PM- M4

Az Unióhoz fordul az Együtt-PM az M4-es autópálya építésének ügyében

Uniós vizsgálatot kezdeményez az Együtt-PM az M4-es autópálya építési költségei miatt, írja az MTI. Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) és az Európai Számvevőszékhez fordul Jávor Benedek, az Együtt-PM szövetség társelnöke az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építési költségei miatt.

A politikus pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, azért tett bejelentést és kért vizsgálatot, hogy az uniós szervezetek tárják fel, miért kerül kilométerenként 3,8 milliárd, összesen 110 milliárd forintba az autópálya-szakasz építése, vannak-e korrupcióra, illegális pártfinanszírozásra utaló bizonyítékok. Jávor Benedek hozzátette, korábban a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnál és a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt.-nél is vizsgálatot kezdeményezett – mivel a szakasz építése a legdrágább a magyarországi autópálya-építések között –, ám érdemi választ nem kapott.

De mi került 29 kilométeren 110 milliárdba? Az erről szóló cikkünket itt olvashatja.
forrás:index.hu

Avec l’Union dans le cas de la construction de l’autoroute PM- M4

Avec l’ouverture de l’ UE -PM en raison des coûts de construction de l’autoroute M4 , le type de MTI . L’Office européen de lutte antifraude (OLAF ) et la Cour des comptes européenne , contacter Maple Benoît , le Co – coprésident de l’Alliance de PM en raison de coûts de construction section de l’autoroute M4 entre Abony et des armes.

Le politicien lors d’une conférence de presse le vendredi , j’ai fait une déclaration et a demandé une enquête pour révéler les organes de l’Union , pourquoi est de 3,8 milliards de kilomètres, un total de 110 milliards de forints dans la construction de la section de l’autoroute , il ya la corruption , le financement de parti illégal des preuves suggestives . Maple Benoît ajouté que plus tôt le Bureau de la responsabilité du gouvernement et de l’infrastructure nationale de développement Co. Ltd a également ouvert une enquête – parce que la construction de la section entre les projets de construction d’autoroutes les plus chères en Hongrie – mais n’a reçu aucune réponse de fond .

Mais nous étions 29 km à 110 milliards de forints ? Dans notre article sur ce qui peut être trouvé ici .
Source : index.hu

Leave a Reply 266 megnézve, 1 alkalommal mai nap |