< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Arcon köpték és csicskáztatták az öngyilkossággal próbálkozó diákot

| Mobile | RSS

Arcon köpték és csicskáztatták az öngyilkossággal próbálkozó diákot

2014. január 9. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Krisztián szülei tudták, hogy szekálják az iskolában, de sosem panaszkodott. A fiú testvére szerint lehet, hogy kényszerítették az öccsét.

Csicskáztatták, megütötték, nem egyszer az is előfordult, hogy arcon köpték azt a 17 éves székesfehérvári diákot, aki kedd reggel ugrott le iskolája aulájába – írja a Blikk. A 17 éves Krisztiánt állítólag az Árpád Szakképző Iskola egyik bandája terrorizálta.

A fiú bátyja szerint testvére sosem panaszkodott otthon – bár tudták, hogy szekálják az iskolában -, az eset előtti este még vidáman viccelődött édesanyjukkal, így teljesen váratlanul érte őket az eset. “Önszántából nem ugrott volna, lehet, hogy kényszerítették vagy valahogy rávették” – mondta a testvér.

Krisztián túlélte az esést, de súlyos sérülésekkel szállították a Szent György Kórház intenzív osztályára. A Blikk úgy tudja, hogy a fiú kómában van, több csontja eltört, leszakadt a lépe, agyi ödémája alakult ki, artériasérülése miatt pedig egyelőre nem tudják megműteni.

Székesfehérváron nagy felháborodást váltott ki a történet, mert nem Krisztián az első, aki az Árpád Szakképző Iskola diákjai közül öngyilkos akar lenni. Karácsony előtt egyik tanulójuk egy társával vonat elé ugrott, és már nem tudták megmenteni.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 258 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: