< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Bomba robbant a thaiföldi tüntetők között//// Bomba explotó en los manifestantes tailandeses

| Mobile | RSS

Bomba robbant a thaiföldi tüntetők között//// Bomba explotó en los manifestantes tailandeses

Bomba robbant a thaiföldi tüntetők között

Robbanás történt pénteken a thaiföldi fővárosban egy kormányellenes tüntetőmenetben, a mentők szerint legalább 28-an megsebesültek.

A rendőrség közlése szerint pokolgép robbant, a demonstrálók szóvivője azt mondta, hogy kívülről dobtak egy robbanóeszközt a tüntetők egyik teherautójára. Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a sebesültek állapota.

A tiltakozó menetben ott vonult Szuthep Thaugszuban, a kormányellenes mozgalom vezetője is, de ő nem sebesült meg – tette hozzá a szóvivő.

A héten robbanóeszközt dobtak az ellenzék vezérének, Abhiszit Veddzsadzsivának a házára, és Bangkok belvárosában ketten megsebesültek az egyik tüntetőtáborra leadott lövésektől.

MTI / hvg.hu

forrás:atv.hu

Bomba explotó en los manifestantes tailandeses

Explosión se produjo el viernes en la capital tailandesa de una procesión de manifestantes contra el gobierno, al menos 28 personas resultaron heridas, según los rescatistas.

Comunicación de la bomba explotó, dijo la policía, el portavoz de los manifestantes dijo que un artefacto explosivo fue arrojado desde la parte exterior de uno de los camiones de los manifestantes. No se sabe la gravedad de la condición de los heridos.

La marcha de protesta fue allí Szuthep Thaugszuban, cabeza del movimiento en contra del gobierno, pero él no resultó herido -, añadió el portavoz.

Esta semana artefacto explosivo fue lanzado por el líder de la oposición, Abhisit Veddzsadzsivának el hogar y el centro de Bangkok es uno de los dos manifestantes heridos de campamentos de disparos.

MTI / hvg.hu

Fuente: atv.hu

Leave a Reply 270 megnézve, 1 alkalommal mai nap |