< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Négy balesetnél avatkoztak be Vigyázzunk a csúszós utakon!

| Mobile | RSS

Négy balesetnél avatkoztak be Vigyázzunk a csúszós utakon!

2014. január 26. | hozzászólás | Katasztófavédelem

Négy balesetnél avatkoztak be

Vigyázzunk a csúszós utakon!

A reggeli órákban a 47. sz. főúton személygépkocsi csúszott az árokba. Alig húsz perccel később a 45. sz. főútról is ugyanilyen jelzés érkezett. Előbbi esetnél a hódmezővásárhelyi -, utóbbinál a szentesi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést. Kora délután Szegeden, az Algyői úton is árokba csúszott egy mikrobusz, ott a szegedi tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Nem sokkal délután három óra után a 45. számú főúton két személygépkocsi – egyelőre ismeretlen okból – frontálisan ütközött. A két járműben összesen négyen utaztak. A baleset következtében egy fő életét vesztette, egy személy könnyebben, kettő súlyosan megsérült.

Megyénk területén 15 cm körüli a hóréteg vastagsága, a Magyar Közút NZRt. folyamatosan tisztítja a megye útjait. Csongrád megyében minden út járható, bár előfordulhatnak csúszós, jeges szakaszok.

A helyközi autóbuszok, valamint a vonatok menetrend szerint járnak, jelentős késésekről nem érkezett jelentés.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint holnap hajnalra is akár mínusz 17 fokig süllyedhet a hőmérséklet. Vigyázzunk egymásra a csúszós utakon, és inkább kicsivel hamarabb induljunk hétfőn munkába, iskolába!

Tátrai János tű. alezredes
szóvivő

Leave a Reply 1880 megnézve, 1 alkalommal mai nap |