< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Jávor kiosztotta Orbánt: „Ennyi sületlenséget rég hallottam” PM: Orbán Viktor lenézi az embereket

| Mobile | RSS

Jávor kiosztotta Orbánt: „Ennyi sületlenséget rég hallottam” PM: Orbán Viktor lenézi az embereket

2014. február 4. | hozzászólás | Közélet

Jávor kiosztotta Orbánt: „Ennyi sületlenséget rég hallottam”
PM: Orbán Viktor lenézi az embereket

A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint Orbán Viktor lenézi az embereket, amikor azt gondolja, elhiszik neki, hogy nőtt a munkahelyek száma, nőtt az életszínvonal és nőtt a minimálbér értéke – reagált sajtótájékoztatón a párt két politikusa a kormányfő hétfői, a parlamentben elmondott felszólalására.
Scheiring Gábor közölte: az emberek tudják hogy csökkent a munkahelyek száma és a nettó minimálbér értéke, miközben soha nem emelkedett ilyen mértékben a szegénységben élők száma. Emellett a választók „vérlázító” lenézésének nevezte, hogy a miniszterelnök szerint a magyar fiatalok gyakorlatilag azért mennek külföldre, mert ez egy „jókedvű kalandozás”.

A képviselő azt mondta: Orbán Viktor egy olyan kormányzás képét vázolta fel beszédében, amelyik pöffeszkedő, a törvények felett áll és lekezeli az embereket.

Jávor Benedek úgy fogalmazott: „csak a szokásos szemfényvesztést kaptuk”, a kormányfő nem szólt azokról a valós kérdésekről, amelyekkel az országnak szembe kell néznie.

A kormányfő először nyilatkozott az Országgyűlés előtt energiapolitikai elképzeléseiről, de „annyi sületlenséget hordott össze, amit már nagyon régen hallottam ilyen tömören összefoglalni” – jelentette ki. Hozzátette: komoly aggodalomra ad okot, hogy az az ember mondja ki a végső az energiapolitikai döntésekben is, aki „alapvető összefüggésekkel (…) nincsen tisztában”.
forrás:168 óra.hu

Leave a Reply 280 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: