< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kamu a Bermuda-háromszög legendája

| Mobile | RSS

Kamu a Bermuda-háromszög legendája

2014. február 13. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Csak szóbeszéd a sok Bermuda-háromszögről szóló történet – jelentette be az amerikai Nemzeti Éghajlati Adatközpont. A Miami-Puerto Rico-Bermuda háromszögről időtlen idők óta azt tartják, hogy rejtélyes körülmények között tűnnek el benne a hajók.

 

A SunSentinel szerint ok nélkül okolták egész idáig a földönkívülieket az eltűnéssel:

 

Semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy több rejtélyes eltűnés történne itt, mint más hasonló óceáni területen. Sok eltűnt hajó és repülőgép adatainak vizsgálata után nincs arra utaló jel, hogy az esetek nem fizikai okból történtek volna.

 

 

 

 

 

 

Nem mindenki ért egyet: Minerva Bloom múzeumi önkéntes például tanúja volt, hogy egy repülőgépen kiesett egy csavar, amikor családjával a kilencvenes években a Bermuda-háromszög fölött repültek. „A föld tele van energiazsebekkel, kell hogy legyen tudományos magyarázat, valamilyen energiafajta, amit még nem ismerünk″ – fejtette ki álláspontját.

 

A jelentés egyébként arra is kitér, hogy a Bermuda-háromszög nem hivatalos földrajzi név, ezért a terület behatárolása sem egyértelmű.

 

Már az is kérdéses persze, hogy elfogadjuk-e egy olyan ország egyik hivatalának hivatalos állásfoglalását, melyet a szomszédos Kanada volt külügyminisztere szerint földönkívüliek irányítanak. Ennél még a Kacsamesék Bermuda-tematikájú epizódja is sokkal hihetőbb:

 

forrás:index.hu

Leave a Reply 414 megnézve, 1 alkalommal mai nap |