< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Budapestet választotta az ázsiai légitársaság///// Budapest fue elegido por las compañías aéreas de Asia

| Mobile | RSS

Budapestet választotta az ázsiai légitársaság///// Budapest fue elegido por las compañías aéreas de Asia

2014. február 17. | hozzászólás | Közélet

Budapestet választotta az ázsiai légitársaság

Márciustól heti két budapesti járatot tervez az azerbajdzsáni Silk Way West, így elindul a rendszeres teherforgalom a két ország között.
Hogyan alakulnak az árfolyamok a jövőben? Fektessen be a világszinten elismert tőzsdeguruval, dr Alexander Elderrel 1 éven át! Csatlakozzon ingyen és megkapja az eddigi 3 rész felvételét is.

A kizárólag légi teheráru szállítással foglalkozó azeri légitársaság első Boeing 767-300F típusú teherszállító gépe 2014. március 1-jén landol a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Nagy várakozással tekintünk az új cargo-járat elindítása elé, hiszen eddig a közép-kelet-európai térség hiányzott az európai portfóliónkból – nyilatkozta Nidjat Babayev, a Silk Way West légitársaság európai és ázsiai régióért felelős kereskedelmi elnökhelyettese.

A cargo légitársaságok általában nagy értékű termékeket szállítanak, amelyek különleges és gyors árukezelést igényelnek. Ilyenek például a gyógyszeripari termékek, a számítástechnikai és más elektronikai eszközök, valamint kommunikációs berendezések, mobil telefonok.
A cégről
A Silk Way Airlines része a 23 különböző céget egyesítő azerbajdzsáni Silk Way csoportnak, amelynek portfóliójába a légi teheráru szállítás mellett beletartozik a földi kiszolgálás és fedélzeti ellátás (ground handling és catering) valamint egy jelentős szálloda és bank is.

A Silk Way West légitársaság, ahogy a neve is jelzi, a négyezer éves történelmi Selyemút hagyományait éleszti fel modern eszközökkel. A Selyemút az ősi Kína értékes termékeinek kínált kereskedelmi kapcsolatot az ókori Görögországgal, később a Római Birodalomnak és a Bizánci Császárságnak. Az ősi Selyemút kiterjedt kereskedelmi hálózatként perzsa és arab kereskedők közvetítésével és jóvoltából még a középkori Magyar Királyságba is eljutott.

forrás:napi gazdaság.hu

Budapest fue elegido por las compañías aéreas de Asia

De marzo a dos vuelos semanales para planificar el Budapest Azerbaiyán Silk Way West , así que conseguir un tráfico de carga regular entre los dos países.

El único medio de transporte en la línea aérea de carga aérea de Azerbaiyán primero Boeing 767- 300F tipos avión de carga 2014a aterriza en Liszt Ferenc International Airport el 1 de marzo . Esperamos con interés el lanzamiento de un nuevo vuelos de carga , ya que carecía de la región de Europa central y oriental a nuestra cartera en Europa – dijo Nidjat Babayev , la aerolínea Silk Way West para régióért vicepresidente comercial de Europa y Asia .

Las aerolíneas de carga por lo general ofrecen artículos de alto valor que requieren un manejo especial y rápida . Tal como productos farmacéuticos , informática y otros aparatos electrónicos y equipos de comunicaciones , teléfonos móviles .

Acerca de la compañía

Silk Way Airlines es parte de las 23 empresas diferentes que unen grupo azerí Silk Way cuya cartera incluye la adición de transporte de carga aérea y servicios de asistencia en tierra de la aeronave ( asistencia en tierra y catering) y un gran hotel y un banco.

La aerolínea Silk Way West , como su nombre lo indica, los cuatro mil años de tradición de la histórica Ruta de la Seda a los medios modernos de la levadura. La Ruta de la Seda en antiguos productos de China ofreció valiosa relación comercial en la antigua Grecia , el Imperio Romano y más tarde la rebaja Imperio Bizantino. La antigua red comercial Ruta de la Seda se extendía Pérsico y comerciantes árabes como intermediarios y cortesía , incluso llegaron a la medieval Reino de Hungría .

Fuente: gazdaság.hu diario

Leave a Reply 341 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: