< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: A házába betörő rabló adta rendőrkézre a pedofil edzőt/////Cuando no hay honor entre ladrones El ladrón casa dio a la policía un ladrón de manos del entrenador pedófilo

| Mobile | RSS

A házába betörő rabló adta rendőrkézre a pedofil edzőt/////Cuando no hay honor entre ladrones El ladrón casa dio a la policía un ladrón de manos del entrenador pedófilo

Amikor nincs betyárbecsület
A házába betörő rabló adta rendőrkézre a pedofil edzőt

A spanyol rendőrök letartóztattak egy pedofil futballedzőt, miután fülest kaptak – egy betörőtől.

Jaén városának rendőrei egy névtelen bejelentés alapján vonultak ki a belvárosban álló barna autóhoz, ami alatt egy csomagban három videokazettát találtak – valamint egy címet, ahol a felvételek tulajdonosa lakik.

„Az a szerencsétlenség jutott osztályrészemül, hogy birtokomba kerültek ezek a kazetták és kötelességemnek érzem, hogy átadjam, hogy örökre börtönbe zárjátok ezt a…” – állt az üzenetben, amit a tíz év körüli gyerekek ellen elkövetett erőszakot tartalmazó felvételekhez mellékeltek.

A pedofil edzőt sikeresen azonosították a felvételen és rövid úton letartóztatták, miután átkutatták lakását, illetve annak a teremfociklubnak a székházát, ahol dolgozott. A rendőrök négy áldozatot is megtaláltak, egyiküket – egy 16 éves fiút – tíz éves kora óta zaklatta a férfi.

A dolog érdekessége, hogy az edző korábban bejelentést tett, hogy házába betörtek és elvitték mindenét. Ezek alapján feltételezhető, hogy a rendőrséget maga a betörő értesítette, miután tüzetesebben átvizsgálta a zsákmányt.

forrás:ma.hu

Cuando no hay honor entre ladrones
El ladrón casa dio a la policía un ladrón de manos del entrenador pedófilo

La policía española detuvo a un entrenador de fútbol de pedofilia , que han recibido una nota de despido – un betörőtől .

Jaen agentes de policía de la ciudad marcharon sobre la base de una denuncia anónima de pie coche marrón en el centro de la ciudad , en la que se encontró un paquete de tres cintas de vídeo – y una dirección donde los dueños viven grabaciones.

” El accidente llegó osztályrészemül que estas cintas estaban en mi poder y me siento obligado a dar eso por siempre cerrar esta prisión … ” – fue el mensaje que contiene grabaciones de la violencia contra los niños en torno a diez años acompañados .

El entrenador pedófilo identificó con éxito en la cinta y sumariamente detenido después registraron su casa y habitación en la sede del club de fútbol en la que trabajaba . La policía también encontró cuatro víctimas , uno de ellos – un joven de 16 años de edad – se ha abusado de la edad de diez hombres.

Lo interesante es que el entrenador había hecho un anuncio que irrumpieron en su casa y se lo llevaron todo lo mejor. Basándose en estos hallazgos , la policía aconseja el propio ladrón , después de inspeccionar más de cerca el botín.

Fuente: ma.hu

Leave a Reply 376 megnézve, 1 alkalommal mai nap |