< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: MEGHÍVÓ

| Mobile | RSS

MEGHÍVÓ

2014. február 28. | 1 Hozzászólás | Közélet

MEGHÍVÓ

a Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat sajtótájékoztatóval egybekötött díjátadójára és az azt megelőző sajtótájékoztatóra

Ezúton tisztelettel meghívjuk az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnöksége alatt, a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat sajtótájékoztatóval egybekötött díjátadójára és az azt megelőző sajtótájékoztatóra.

Idén a Magyar Országgyűlés Képviselőházában rendezzük meg a díjátadónkat. Jövőre a Kossuth téri felújítási munkálatok befejezését követően reméljük, ismét a Parlament épületében kerülhet megrendezésre az esemény.

Időpont: 2014. március 6. csütörtök 10:00-12:00

Helyszín: a Magyar Országgyűlés Képviselőháza (1054 Budapest, Széchenyi rakpart 19. I. emelet 1. sz. tanácsterem)

A pályázat 2011. október 12-i meghirdetésétől eltelt időszak tapasztalatairól, a pályázat eredményeképpen létrejövő társadalmi és gazdasági haszonról a következő felszólalók beszélnek:

Dr. Szili Katalin, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács alapító és tiszteletbeli elnöke
Fürjes Balázs, a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft. igazgatója
Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei közgyűlés elnöke
Gáspár Attila, a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft. programvezetője

A díjakat a pályázat Tanácsadó Testület tagjai adják át.

A díjátadót megelőzően 9:15 – 09:45 között sajtótájékoztatót tartunk, melyre szeretettel várjuk a média gazdasági és energetikai, környezetvédelmi rovatainak, műsorainak szakújságíróit, valamint fotósokat és TV stábokat! A sajtótájékoztatón apósüteményeket, kávét, teát szolgálunk fel.

A Magyar Országgyűlés Képviselőháza épületébe való beléptetés miatt előzetes regisztráció szükséges a részvételhez. A belépés személyazonosítást szolgáló igazolvány felmutatásával lehetséges. Az előzetes regisztrációhoz szükséges online regisztrációs felület a következő linken érhető el: http://virtualiseromu.hu/vep-dijatado-2014-jelentkezes.

Amennyiben a rendezvényen való részvétele egyéb elfoglaltságai miatt még bizonytalan, kérjük jelezze a regisztrációs felület megjegyzés rovatában. Természetesen – a létszámkorlát erejéig – több fő is képviselheti szervezetüket a díjátadón.

Jelentkezésüket lehetőség szerint március 3-án (hétfő) 12:00 óráig várjuk.

A sajtótájékoztatón (vagy kérésre akár a díjátadót követően is) lehetőség nyílik a díjazottakkal és a Tanácsadó Testületünk tagjaival interjúk készítésére (amennyiben konkrét szervezettel szeretne interjút készíteni, kérjük írja meg a kiválasztott szervezet(ek) nevét a regisztráció során, és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk közreműködni a megvalósításban). Fényképek, videofelvételek kizárólag a teremben és a folyóson készíthetőek, de amennyiben jelzi felénk, a Magyar Országgyűlés Képviselőházának hivatalos fotósának felvételeiből is küldünk Önnek képeket.

Leave a Reply 1881 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: