< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Kósa: nem állhat elő olyan helyzet, hogy a Jobbikkal szövetkezzünk

| Mobile | RSS

Kósa: nem állhat elő olyan helyzet, hogy a Jobbikkal szövetkezzünk

Kósa: nem állhat elő olyan helyzet, hogy a Jobbikkal szövetkezzünk

Nem állhat elő olyan parlamenti helyzet, hogy a Fidesz a Jobbikkal szövetkezzen- jelentette ki Kósa Lajos.

A Fidesz ügyvezető alelnöke a nol.hu-nak adott interjúban azt mondta, tudtával „a Jobbikkal eddig csak a bajnaista, volt LMP-s Karácsony Gergely akart úgymond technikai koalíciót kötni a második kerületben, abból se lett semmi”.

Kósa elmondta, „amikor itt Debrecenben az egyik jobbikos helyi képviselő humorizált a holokauszttal, azonnal azt mondtuk, nincs helye a közéletben az ilyesminek”. Debrecen polgármestere szerint egyébként „a Jobbik a felmérések szerint még mindig rosszabbul áll, mint Bajnai Gordon kormányzása végén”.

A Fidesz ügyvezető alelnöke arról is beszélt, hogy a baloldalon van „egy fixa idea, egy olyan várakozás, hogy egyszer majd Orbán Viktornak, a Fidesznek is lesz őszödi beszéde, de elfelejtik, hogy ez lényegében kizárt”. Kósa elmondta: „teljesen máshogy vagyunk összerakva, mint a szocialisták. Egy értékvezérelt politika mindig sokkal konzisztensebb, nem igényli azt, hogy egyszer csak „coming out”-oljon valaki és azt mondja, hogy „gyerekek, mindent rosszul csináltunk, és az egész meggyőződésünket sutba vetettük”.

forrás:atv.hu
atv.hu / nol.hu

Leave a Reply 225 megnézve, 1 alkalommal mai nap |