< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Blikk: a NAV vizsgálódik Berki Krisztián milliói miatt///// Blikk : el NAV está investigando millones Krisztian Berki debido

| Mobile | RSS

Blikk: a NAV vizsgálódik Berki Krisztián milliói miatt///// Blikk : el NAV está investigando millones Krisztian Berki debido

2014. március 26. | hozzászólás | Közélet

Blikk: a NAV vizsgálódik Berki Krisztián milliói miatt

Már a NAV is vizsgálódik Berki Krisztiánnak, a Fradi volt vezérének jövedelme miatt – írta a Blikk. A NAV-nál a beszámoló szerint konkrét ügyekről az adótitok miatt nem adhatnak információt.
Vizsgálódik a NAV is Berki Krisztián jövedelme miatt, bár konkrét ügyről az adótitok miatt ezúttal sem adhattak tájékoztatást a hatóságnál – közölte a Blikk.

“A törvények szerint, ha valaki külföldi lakcímmel rendelkezik, és az adott ország és Magyarország között életben van a kettős adóztatást elkerülő egyezmény, akkor az illetőnek a lakcím szerinti országban kell adót fizetnie. Az egyezmény ugyanis legelőször a magánszemély állandó lakóhelyét tekinti illetőségnek az adózás szempontjából” – idézte a beszámoló Aszalós Andreát, a NAV sajtóreferensét.

Berki Krisz­tián a TV2 egyik műsorában beszélt arról, hogy pár százmilliós vagyonnal rendelkezik és a kedvezőbb adózási feltételek miatt az USA-ban van az állandó lakcíme. “Tartósan külföldön tartózkodó magyar állampolgár vagyok” – mondta a műsorban Berki. “Találtam olyan országot, ahol egyébként is szeretek tartózkodni, van üzleti érdekeltségem, és adózási szempontból is sokkal kedvezőbb. Be vagyok jelentve Amerikában, van vállalkozásom, és ingatlanom is.”

A Blikk felidézte azt is, hogy Berki cége ellen bírósági végrehajtást, valamint kényszertörlést kezdeményeztek, emellett pedig érvényben van ellene egy 42 millió forintos fizetési meghagyás is, amelyet a váci futballklub tisztázatlan eladása miatt kapott.

forrás:hvg.hu

Blikk : el NAV está investigando millones Krisztian Berki debido

NAV ya está investigando Krisztian Berki , porque Fradi era el líder de los ingresos – por Blikk . El valor liquidativo de la información financiera no puede proporcionar información sobre casos específicos de secreto fiscal .
Investigando porque el NAV es el ingreso Krisztián Berki , aunque esta vez el caso concreto no podía dar ninguna información sobre el secreto de la autoridad tributaria – dijo Blikk .

“De acuerdo con la ley , si alguien la dirección postal en el extranjero es , y no hay vida en el país y en Hungría en el tratado de doble imposición , debe pagar el impuesto sobre la persona en el país de residencia. La Convención desde la primera vez que la residencia permanente de la persona, dijo fenómeno en términos de impuestos ” – citado el informe Aszalós Andrea , responsable de prensa de la NAV.

Krisztian Berki , un programa organizado por TV2 habló de unos pocos cientos de millones de dólares y cuenta con activos debido a las condiciones favorables de impuestos en los EE.UU. tienen una dirección permanente . “Soy un ciudadano húngaro que residen permanentemente en el extranjero ,” – dijo el show Berki . “Me encontré con un país en el que usted desea , incluso gusta estar interesado en mi negocio y los propósitos de impuestos puede ser mucho mejor. Reported’m En América, es mi negocio , y los bienes raíces también. ”

Blikk recordó también que la ejecución judicial contra las compañías Berki y kényszertörlést inició , y también es válida contra un pedido de $ 42 millones para el pago , lo cual se debió a claro Vac club de fútbol a la venta .

Fuente: hvg.hu

Leave a Reply 341 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: