< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Választás 2014 – Vona: rágalmazó szórólapokat gyárt a Fidesz

| Mobile | RSS

Választás 2014 – Vona: rágalmazó szórólapokat gyárt a Fidesz

Választás 2014 – Vona: rágalmazó szórólapokat gyárt a Fidesz

Vona Gábor információi szerint a Fidesz gyöngyösi választókerületi kampánycsapata gyárt róla és a Jobbikról “mocskolódó, rágalmazó szórólapokat.” A Jobbik elnöke erről gyöngyöspatai sajtótájékoztatóján beszélt kedden.

Vona Gábor úgy fogalmazott, hogy a kampánynak a tisztességről, a becsületről, az őszinte vitáról és főként a programokról kellene szólnia.
“Nem tudom, mi lesz ezekben a szórólapokban, és nem is érdekel, mert senkit nem bántottam, sem a közvagyonból, sem magánvagyonból nem loptam” – tette hozzá a gyöngyösi választókerületben induló Vona Gábor.
A Jobbik elnöke elmondta: utolsó kísérletet tesz arra, hogy Horváth Lászlót (Fidesz-KDNP) és Sós Tamást (Összefogás) kihívja egy élő tévés vitára a választókerületben. Közölte, le akarja beszélni őket arról, hogy sárdobálásra alapozzák a kampányuk hátralévő részét.
Vona Gábor hangsúlyozta, ennek a kampánynak nem az a célja, hogy az embereket “sárral, mocsokkal” terheljék, hanem az, hogy megismertessék őket programjaikkal.

forrás:hír3.hu

Leave a Reply 235 megnézve, 1 alkalommal mai nap |