< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Visszavonta a kommentelők ellen tett feljelentését Lázár

| Mobile | RSS

Visszavonta a kommentelők ellen tett feljelentését Lázár

2014. április 1. | hozzászólás | Közélet

Visszavonta a kommentelők ellen tett feljelentését Lázár

Lázár János visszavonta a Délmagyar.hu-n közzétett kommentek miatt tett feljelentését, írja az Átlátszó.hu. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár azután kezdeményezett büntetőeljárást és indított polgári pert, hogy a lap beszámolt a politikus 2012-es balesetéről, és a kommentekben őt szidták. A balesetben a másik autóban ülő 36 éves nő meghalt. Lázár többek között a következő kommentet kifogásolta:

Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott.

Lázár még a baleset éjszakáján eljárást indíttatott a kommentelő ellen, majd letagadta, hogy büntetőeljárást kezdeményezett a komment szerzője ellen. Később az ügyészségi dokumentumok alapján derült ki, hogy mégis Lázár kezdeményezte az eljárást. A Délmagyar.hu ellen polgári pert is indított Lázár, végül félmillió forintos kártérítésben egyeztek meg, amit az elhunyt nő családjának ajánlott fel.

Az Átlátszó.hu-n most az egyik gyanúsított fia számol be arról, hogy Lázár visszavonta a feljelentést, és ezzel pont került az ügy végére. Az ügyről ebben a cikkünkben olvashat részletesen.

forrás:index.hu

Leave a Reply 248 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: