< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Lezárt ügyek: Nyolc betörő tizennégy bűncselekmény

| Mobile | RSS

Lezárt ügyek: Nyolc betörő tizennégy bűncselekmény

2014. április 7. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Lezárt ügyek: Nyolc betörő tizennégy bűncselekmény

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség nyolc férfival szemben, akik elfogásukig több mint egy tucat miskolci hétvégi házat törtek fel.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság akkor még ismeretlen tettesekkel szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövetők Miskolcon főleg a Drenka dűlőben, a Prizma utcában és a Wass Albert közben 2013 januárjától elfogásukig 14 hétvégi házba betörtek, ahonnan különféle értékeket tulajdonítottak el. Volt, ahol többször is jártak és volt, ahol a kutyaól fémből készült tetejét is elvitték.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves H. Róbertet, a 30 éves H. Árpádot, a 20 éves B. Zsoltot, a 32 éves Sz. Istvánt, a 28 éves A. Tibort, a 38 éves Cs. Józsefet, a 22 éves Sz. Györgyöt és a 33 éves M. Istvánt.

A helyi gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

forrás:brfrk

Leave a Reply 1643 megnézve, 1 alkalommal mai nap |