< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Társasága egy majom és egy kutya volt Kilenc éven át tengődött a garázsban, kenyéren és vízen

| Mobile | RSS

Társasága egy majom és egy kutya volt Kilenc éven át tengődött a garázsban, kenyéren és vízen

2014. április 17. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Társasága egy majom és egy kutya volt
Kilenc éven át tengődött a garázsban, kenyéren és vízen

Kilenc éven át egy Buenos Aires-i garázsba zárva tartottak nevelőszülei egy lányt, egy majom és egy kutya társaságában.

A csak kenyéren és vízen tengődő, most 15 éves lány alig 20 kilót nyomott, amikor rátaláltak. Kórházba szállítása után az áldozat elmondta, hogy a kilenc év alatt mindössze kétszer hagyhatta el a garázst. Az orvosok szerint a lány fejlődésében súlyosan visszamaradott.

Mint kiderült, 2001-ben örökbe adta őt az anyja, miután úgy érezte, képtelen gondoskodni nyolcadik gyermekének szükségleteiről. Néhány évig még látogatta őt biológiai családja, de 2005-től elmaradtak ezek a látogatások.

A rendőrséget a lány 18 éves nővére riasztotta, miután évek múltán nyomára talált húgának.

A hatóságok rossz bánásmód, a mozgásszabadság megvonása és rabszolgatartás vádjával indítottak eljárást a nevelőszülők ellen, akikről kiderült, hogy a Latin-Amerikában igen elterjedt Szent Halál szekta buzgó hívei.

A megszemélyesített halál kultuszát, amely főleg a drogkartellek által uralt mexikói körzetekből terjedt el, a katolikus egyház a keresztény hittel teljesen ellentétesnek tartja.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 302 megnézve, 2 alkalommal mai nap |