< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Elhülyült Húsvét?

| Mobile | RSS

Elhülyült Húsvét?

2014. április 22. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Azzal kezdem, hogy vettem egy zacskó szotyit. Mert el akartam menni a leghülyébb magyar foci-avatóünnepségre. De nézzük előbbről.

Tényleg nem tudom, mi történt Húsvétkor, állítólag mértékadó emberekkel. Hogy egyházi ünnep lett a felcsúti stadion avatása, bár borzaszt, de nem lep meg – kínlódjon vele a klérus. (Ahogyan az sem, hogy Orbán születésnapjára időzítették a német megszállás emlékművének leleplezését (a leleplez(őd)és mindkét értelmében!).

A bárányok szomorú ünnepén újabb rettenetet produkált Széles Gábor is – akinek lassan meg kéne köszönni, hogy pojácát csinál a jobboldalból. Szóval, a gravitáció főkapcsolója a következőt írta a maláj gép ügyében, Facebook-oldalán: “Lassan be kellene vallani, hogy hova tűnhetett a repülő, miután az égvilágon még semmi nem került elő a roncsokból. De a gép eltűnésének idejében a kinai (sic!) állami televizió (sic!) leadta azt az UFO felvételt melyen egy huszonöt mérföldes/nem tévedés a méret megadása/, űrhajó volt látható a kinai(sic!) égen.”

Persze a médiamogul már korábban közzétette, miben hisz. (Betű-, és írásjelhíven, mert így korrekt!) “Miben hiszek? Az emberiség ma már rendelkezik a repülő csészealjak mind a három legfontosabb technológiai elemével: 1. Ion fákylák./Levegő surlódásának legyőzéséhez./ 2. Nanoszál tehnológiával./Bemérhetetlenség, lelőhetetlenséghez./ 3. Nagy toló erejű hajtóművekkel./Melyek alkalmasak nyolc-tíz g-s gyorsulások biztosításához./Tehát a térugrást már a földi készítésű járművek is tudják biztosítani. Szerintem ezen technikai tudás alapján a Boing-nél fognak megjelenni az első 600-800 fő szállítására alkalmas hangsebesség többszörösével haladó járművek leghamarább./Air-busz programmoknak annyi!/ Igazi nagy áttőrésre ezek az eszközök mikor lesznek alkalmasak?/A galaktikus kutatások szempontjából?/Ha a teleportálás technológiáját is kidolgozzák./Nem csak egy atomra amire jelenleg már képes az emberiség./ Mikor lesz az emberiség erre képes? Ma még megjósolhatatlan./A féreglyukak fizikája még nincs kellően megalapozva./ Miben vagyunk nagyon gyengék és védtelenek? A nagy energia koncentrációban./Akár védelmi fegyverként is./” (És e szerencsétlen beteg ember pénzcsecseit bőn szopogató Bayer Zsoltok, Pindroch Tamások, és más élősködők nem futnak pszichiáterhez, hiszen a gyógyulatlan Széles a jó. Ha kényszerkezelnék, vége lenne a fincsinek…)

Ugyane Húsvétra a Metropol napilap a honlapján megemlékezést közölt mindannyiunk újdonsült jó barátjáról, a 125 éve született Adolf Hitlerről. Az MTI kulturális rovata (!) által kiadott hírére hivatkoztak, de magamnak nem sikerült a távirati iroda honlapján rábukkannom az eredeti méltatásra. Lehet, hogy közben törölték.? A könnyes megemlékezés mérete – hogy érzékeltessem – lapunkban fél újságoldalnyi terjedelmű lehetett volna.

Nota bene: mivel a felcsúti anakronizmusba nem nyert bebocsájtást a renegát Népszava, magamban ropogtatom a szotyit, de nem is köpködöm szét, mert némi jelek szerint kultúrember volnék – ellentétben a díszpáhollyal.

Remélem, papírforma szerint a Panchoban kikapunk – hacsak nincs éppen drágáért bevásárolva a felcsúti győzelem.

Lapzárta után kiderül.

szerző:Veress Jenő

forás:népszava online.hu

Leave a Reply 261 megnézve, 1 alkalommal mai nap |