< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Bomba, riadó! Generált női hang fenyegette meg a Magyarok Világszövetségét

| Mobile | RSS

Bomba, riadó! Generált női hang fenyegette meg a Magyarok Világszövetségét

2014. április 26. | hozzászólás | Közélet

Bomba, riadó!
Generált női hang fenyegette meg a Magyarok Világszövetségét

Szombaton, április 26-án ismét bombariadó volt a Magyarok Világszövetségének budapesti székházánál. A tűzszerészek nem találtak bombát.

Szombaton reggel 9 óra körül az MVSZ Magyarok Házába betelefonált egy vélhetően számítógépesen generált női hang, és bejelentette, hogy 11 órakor bomba robban a székházban. A székházban egyidejűleg két rendezvény is zajlott, nagy számú, vidékről is érkezett részvevővel. Miután a fenyegetők a rendőrségen is megtették bejelentésüket, elrendelték a székház kiürítését.
A kiszálló tűzszerészek két óra alatt tüzetesen átvizsgálták az épületet, de bombát nem találtak.

Egy év leforgása alatt ez a második hamis bombariadó az MVSZ székházánál. Ezúttal a katasztrófavédelem nem szállt ki, és így a székház tartós bezárására sem került sor. Pár nappal korábban, a húsvéti ünnepek idején újból látták az MVSZ székházának közelében azt a Kovács István nevű személyt, aki visszatérően halálosan fenyegeti Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetségének elnökét, és akit a rendőrség hat hónapja nem tudott elfogni – áll az MVSZ Sajtószolgálatának közleményében.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 378 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: