< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Högyiné kutyája, már megint Baks/Elekes Petra és a CSMKH igazgatójának

| Mobile | RSS

Högyiné kutyája, már megint Baks/Elekes Petra és a CSMKH igazgatójának

2014. április 29. | 1 Hozzászólás | Közélet

Högyiné kutyája, már megint Baks/Elekes PETRA/CSMKH igazgatójájának


Egyre jobban elviselhetetlen a szomszéd kutyájának napi 38 órás ugatása. Lehet, hogy nyugtatja az idegrendszerét, ám nekem nem kellemes…Egy időben rendszeresen átjárt a kutyája a birtokomra. Ezt a konyhakerti növényeim illetve a szőlőm bánta. Próbálkoztam vele – Högyinével- beszélni, de a Baksisága miatt nem megy….

A kutyusa 21 elszabadulásáig számoltam, azonban mára már belefáradtam. Múltkor a “kijavított” keritésen ismét átjött, csak előbb kiszakította a kerítést s megkergetett… tudjátok Baksiak erről már írtam!

A helyzet nem változott. A kutyája permanens ugat, oly rendszerességgel, mintha fizetnének a gazdájának – adót kellene fizetni a kutya ugatásából származó bevétel után!
A kerítésen ismét tátong egy hatalmas lyuk.

Kedves Högyiné!

Szeretném megkérni, a kutyáját szíveskedjen kikötni dr. Elekes Petra irodájának az ablaka alá! – minimum kettő hétre, majd ezt követően Búza Zsolt irodája alá….
Nem tudom Elekes mit s kit képvisel itt Bakson!!!

Csurár Irén notórius birtokháborító gigantikusan élvezi a gaztengerének közel egy méter húszcentis magasságát. Szereti a rendezetlenséget, s élvezi a bizalmat a képviselő-testület valamint dr. Elekes Petra részéről. Miért mondom ezt? Még a mai napig nem vágta le több éve a gaztengert! – lehet, benevezni a falufarsangi mulatság zenei poziumában.

Felhívtam a CSMKH igazgatóját s tájékoztattam az áldatlan állapotokról s a diszkriminációról, ami engem és a szerkesztőségünket éri a képviselő-testület valamint dr. Elekes Petra részéről..

Petra asszony!

A mai napig nem érkezett meg a válasz: – milyen médiai törvény alapján diszkriminálta a www.fecsego.eu hirportálunkat!!!

Most kérdezem hatodszorra….én már szégyellném magam….

A személyes adataimmal való visszaélés – Búza Zsolt által- képviselő – testületi megszüntető – eredeti, kozmetikázás nélküli- határozatot még a mai napig nem küldte meg.

Nem lepődöm meg, mivel megszoktam, hogy Önnek 186 napra van szüksége. Ez is már lassan lejár..

Az állampolgárnak 8 , illetve 15 nap van adva…

2014. április 29 -lio-

Leave a Reply 1616 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: