< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Foci-vb: egy világhírű fogadóiroda szerint a brazilok a legesélyesebbek

| Mobile | RSS

Foci-vb: egy világhírű fogadóiroda szerint a brazilok a legesélyesebbek

2014. április 30. | 1 Hozzászólás | Sport

Foci-vb: egy világhírű fogadóiroda szerint a brazilok a legesélyesebbek

A világhírű William Hill fogadóiroda a házigazda brazilokat tartja a június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság legesélyesebb együttesének.

Az ötszörös világbajnok dél-amerikai gárda végső sikere négyszeres pénzt fizetne a szerencsés fogadóknak. A nyereményszorzók alapján még három válogatottat tart kiemelten esélyesnek a William Hill a végső sikerre, közülük az argentinok diadalának oddsa 5,5, a németeké 6,5, a címvédő spanyoloké 8,5.

A legnagyobbat Honduras és Costa Rica aranyérmével lehetne nyerni, mindkét gárda sikere a megtett tét 2501-szeresét eredményezné. Érdekesség, hogy olyan nagy múltú és sikeres csapatok, mint az Európa-bajnoki ezüstérmes olaszok elsősége 26-szoros, míg a négy éve vb-ezüstérmes hollandoké 29-szeres pénzt ér jelenleg.

A William Hillnél a gólkirályra is lehet fogadni. Ebben a kategóriában az argentin Lionel Messi a favorit, amennyiben ő lesz a legeredményesebb, akkor pénzük kilencszeresét nyerhetik a fogadók, őt a brazil Neymar és a portugál aranylabdás, Cristiano Ronaldo követi a sorban 11-es, illetve 13-as odds-szal.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 1301 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: