< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Eltűnt utasszállító: az al-Kaida állhat a rejtély mögött//// Passager a disparu : Al-Qaïda peut être derrière le mystère

| Mobile | RSS

Eltűnt utasszállító: az al-Kaida állhat a rejtély mögött//// Passager a disparu : Al-Qaïda peut être derrière le mystère

Eltűnt utasszállító: az al-Kaida állhat a rejtély mögött

Az al-Kaida terrorszervezet állhat a maláj gép eltűnése mögött – írja az Independent. A brit lap szerint tizenegy, 22 és 25 év közötti terroristát tartóztattak le, akiket azzal gyanúsítanak, hogy közük van a gép eltűnéséhez.

A nyomozásban állítólag az FBI és a brit MI6 is részt vesz a maláj terrorelhárítók mellett. Az első információk szerint a terroristák között vannak diákok és üzletemberek is, akik egy terrorcsoportba tömörülve tervelhették ki a merényletet. Az Independent azt írja, hogy egyes tagok bevallották, hogy terrorakciókat hajtottak végre, de tagadják, hogy közük lenne a maláj gép eltűnéséhez- számolt be az Index.

Reggel megírtuk, hogy több mint 300 repülés, több mint 3 ezer óra a levegőben és 4 millió négyzetkilométernyi óceán- ezek a számok beszélnek az eltűnt malajziai utasszállító utáni keresés nagyságáról. Az eredmények pedig a keresés gyümölcstelenségéről- írta a CNN.

A maláj légitársaság MH370-es járata március 8-án tűnt el, 239 emberrel a fedélzetén. Azóta semmit nem tudni róla. Hiába a méregdrága nemzetközi kutatómunka, a szakemberek semmilyen eredményre nem jutottak. Ahogy beszámoltunk róla, a légi és az óceán felszínén folytatott kutatás befejeződött már. A következő lépés egy komoly mélytengeri kutatás lesz.

Szerdán Ausztrália, Malajzia és Kína illetékesei Canberrában találkoznak, hogy a repülő utáni kutatás következő fázisáról egyeztessenek. „Tudjuk, hogy a víz nagyon mély. A következő lépéshez szükségünk van arra, hogy ismerjük az óceán fenekét”- jelentette ki Warren Truss, Ausztrália miniszterelnök-helyettese. Éppen ezért egy rendkívül részletes térképre van szükségük a kutatóknak a tengerfenékről.

atv.hu / CNN

forrás:atv.hu

Passager a disparu : Al-Qaïda peut être derrière le mystère

Al-Qaïda était derrière la disparition de la machine malais – écrit l’Independent . Selon le journal britannique The terroristes onze , 22 et 25 ans ont été arrêtés , qui est soupçonné d’avoir à faire avec la disparition de la machine .

L’enquête aurait le FBI et le MI6 britannique est impliqué par la terrorelhárítók Malaisie . Selon les premières informations sont des étudiants et gens d’affaires entre les terroristes qui sont un groupe terroriste assis tervelhették serré sur l’assassinat . The Independent écrit que certains membres ont avoué qu’ils ont mené des attaques terroristes , mais nie qu’il ferait avec la disparition de la Malaisie moteur Indice signalés.

Dans la matinée, nous avons écrit que plus de 300 vols , avec plus de trois mille heures de vol , et quatre millions de kilomètres carrés d’océan , les chiffres parlent d’ avion Malaisie après recherche de grandeur manquant . Les résultats de la recherche infructueuse de réconciliation , par CNN .

Vol MH370 de la compagnie aérienne malaisienne a disparu le 8 Mars , 239 personnes à bord . Depuis lors , ne savent rien à ce sujet . En dépit de la recherche internationale coûteux, les experts ne sont pas parvenus à une conclusion . Comme nous l’indiquions , l’air et sur ​​la surface de la recherche sur les océans a été achevée . La prochaine étape sera une recherche profonde de la mer grave .

Le mercredi , les responsables Australie , la Malaisie et la Chine se réunissent à Canberra à l’aéroport après la prochaine phase de recherche rassemblées . «Nous savons que l’eau est très profonde . La prochaine étape nous avons besoin de connaître le fond de l’océan ” – Warren Truss a déclaré le vice-Premier ministre de l’Australie . Par conséquent , une carte très détaillée est nécessaire pour les chercheurs du fond marin .

atv.hu / CNN

Source : atv.hu

Leave a Reply 235 megnézve, 1 alkalommal mai nap |