< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Vascsővel támadtak külföldiekre Budapest belvárosában

| Mobile | RSS

Vascsővel támadtak külföldiekre Budapest belvárosában

2014. június 7. | 1 Hozzászólás | Közélet

Vascsővel támadtak külföldiekre Budapest belvárosában

A rendőrség keresi a támadókat, két 30 év körüli férfit. A külföldieket a Ferenczy István utcában támadták meg fényes nappal.

A rendőrség keres két férfit, aki vascsővel és gázspray-vel vert meg két – az MTI értesülései szerint külföldi – férfit a főváros V. kerületében szerdán, reggel 9 óra körül.

A rendőrség pénteki közleménye szerint két 30 év körüli, ismeretlen férfi a Ferenczy István utcában támadta meg a külföldieket.

Az egyik támadó az egyik sértettet rúddal fejbe verte, gázspray-vel lefújta, és elvette a pénzét. Társa eközben a másik sértetett többször megrúgta, ököllel megütötte és fegyverrel megfenyegette – áll a közleményben.

A rendőrség a két férfit rablás megalapozott gyanúja miatt keresi.

A fegyveres elkövető körülbelül 175 centiméter magas, normál testalkatú. Haja sötét árnyalatú, 3-4 centiméter hosszú, egyenes. Az elkövetéskor világos árnyalatú, mintás, rövid ujjú pólót, világos árnyalatú térdnadrágot, valamint barna színű sportcipőt viselt.

A másik elkövető szintén 30 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, izmos, erős testalkatú volt. Az elkövetéskor ujj nélküli dzsekit viselt.

MTI

forrás:atv.hu

Leave a Reply 228 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: