< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Fegyvert foghatott a 12-es villamos vezetőjére egy audis a pirosnál

| Mobile | RSS

Fegyvert foghatott a 12-es villamos vezetőjére egy audis a pirosnál

2014. június 8. | 2 hozzászólás | Életképek/bulvár

Fegyvert foghatott a 12-es villamos vezetőjére egy audis a pirosnál

Egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegette meg a pirosnál a 12-es villamos vezetőjét péntek délután egy Audiból kiszálló férfi – erősítette meg a BKV a BKV-Figyelő blog értesülését.

Megfenyegette egy audis a 12-es villamos vezetőjét péntek délután egy fegyvernek látszó tárggyal – közölte a BKV a BKV-Figyelő blog szerint.

A villamos egyik utasától érkezett bejelentés a BRFK központi ügyeletére, hogy pénteken, nem sokkal fél négy után egy ismeretlen rendszámú Audi érkezett nagy sebességgel az angyalföldi végállomásra tartó villamos Sződliget utcai megállóhelyéhez, ezzel pedig veszélyeztette az ott tartózkodó utasokat – írta a BKV.

A villamosvezető ezt szóvá is tette, a BKV megfogalmazása szerint szópárbaj alakult ki közte és az autós között. Ezután a villamos elindult a megállóból, de a következő kereszteződésben, a pironál állva ismét szóváltásba keveredtek, ekkor az autó vezetője kiszállt és egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a villamos vezetőjét – tették hozzá.

A konfliktus a lámpa zöldre váltásáig tartott, ezután mindkét jármű elhagyta a helyszínt. Tettlegességre nem került sor, személyi sérülés nem történt, az esetet a rendőrség vizsgálja – írta a BKV.
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 258 megnézve, 1 alkalommal mai nap |