< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Mennyiért őrizzük Orbán Ráhel erkölcsét?

| Mobile | RSS

Mennyiért őrizzük Orbán Ráhel erkölcsét?

2014. június 30. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Mennyiért őrizzük Orbán Ráhel erkölcsét?

Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? – lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők telefonjának ellopása után akár ki is derülhet.

ráhel.jpg

Faternek meg elég most a maga baja, a szopás sztorira legyintget bőszen, hogyaszongya részeg volt az ember, nem tudja mit beszél, és ebben a pillanat a legkevésbé arra vágyik, hogy Ráhel kompromittáló képein csámcsogjon a magyar nyelvű internet meg az RTL híradó. Ez idáig érthető, de a megmozgatott erőforrások azért igényelnének némi magyarázatot.

Vagy esetleg egy hirtelen betolt költségvetési módosítót arról, mennyit lehet költeni az uralkodóház csemetéinek erkölcsőrzésére.

Mert ez így elég vicces. 9 milla soron kívül végzett dns mintára, amíg valódi bűnügyekben erre se ennyi, se ilyen gyorsan nem futja, a tyúklopásként is nehezen értelmezhető telefon lopást kiemelt rendőri egység vizsgálja, mert bizonyára semmi más dolguk nincs éppen. Szóval csak kéne valami egyértelmű és világos költségkeret, amit nem kell magyarázni, nem szükséges indokolni, ami deklaráltan arra van, hogy paravánt képezhessenek belőle a királylányok és királyfi erkölcsi kilengései elé. Esetleg a bevett módi szerint felajánlható lehetne erre is a TAO támogatás, biztos vannak az országban olyan vállalkozások amiknek a főni homlokránc vasalása nem lenne megterhelő feladat. Az is közpénz, nyilván, de legalább nem “olyan” közpénz, erre szokta mondani a Vezér, hogy már szinte magánadomány.

Erről jut eszembe: létrehozhatnának a célra egy alapítványt is.

Ahová aztán tényleg juthatna pénz mondjuk a Nemzeti Együttműködési Alapból. Csizmadia nertárs gondolom nem zárkózna el, ha szívességet tehet az uralkodóháznak. Sőt, ha egy kicsit szemfülesek akkor akár a norvég pénzekért is lobbizhatnak, ha a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének jut belőle, akkor erre a sokkal nemesebb és kiemeltebb célra is biztos löknek valamit. Erre aztán már tényleg nem mondhatná senki, hogy faszombazmeg, már megint a miénket költik a családjuk úri huncutságaira.

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 1345 megnézve, 1 alkalommal mai nap |