< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Zöldnövény, tabletta, fehérpor, fegyver – bő termést arattak a rendőrök

| Mobile | RSS

Zöldnövény, tabletta, fehérpor, fegyver – bő termést arattak a rendőrök

2014. július 1. | hozzászólás | Közélet

Nyárlőrinci nyár
Zöldnövény, tabletta, fehérpor, fegyver – bő termést arattak a rendőrök

Nyárlőrinc egyik családi házában fegyvereket és kábítószergyanús anyagokat foglaltak le a kecskeméti egyenruhások.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai jövedéki ellenőrzést tartottak 2014. június 28-án 16 óra körüli időben Nyárlőrinc egyik családi házában. Az ellenőrzés alkalmával kábítószergyanús anyagokat találtak, ezért a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát értesítették – írja a police.hu

A nyomozók a házkutatáskor 17 tő cannabis növényegyedet, befőttes üvegekben bruttó 615 gramm száraz, zöld színű növényi törmeléket, valamint 3 tablettát és egy műanyag tasakban 1,4 gramm fehér színű, porállagú anyagmaradványt találtak.

Az ott élő 26 éves B. Zoltánt kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a rendőrök, akik kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, amit 2014. július 1-jén a Kecskeméti Járásbíróság elrendelt.

Továbbá lefoglalták az 58 éves B. Ferenc tulajdonában lévő két légpuskát és egy átalakított légfegyvert, valamint 55 lőszert. B. Ferencet lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A lefoglalt kábítószergyanús anyagokat, valamint fegyvereket és lőszereket szakértők vizsgálják.
forrás:ma.hu

Leave a Reply 222 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: