< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Búza Zsoltnak –Baks- mennie kell, avagy zavarjátok el Búzát és a képviselő testületet

| Mobile | RSS

Búza Zsoltnak –Baks- mennie kell, avagy zavarjátok el Búzát és a képviselő testületet

2014. július 2. | 1 Hozzászólás | Közélet

Búza Zsoltnak –Baks- mennie kell, avagy zavarjátok el Búzát és a képviselő testületet

Elég, Búza önkényuralmából, elég, a hazudozásaiból, a nagyképűségeiből, a diktatórikus vezetéséből.
Nem kérünk a feudális rendszeréből, amin közel nyolc éve fáradozik! – ebben a demokráciataposásban a képviselő testület asszisztál. Volt- e képviselői hozzászólás, egyéni javaslat a falu érdekében, vagy csak „bológatójanikká” váltak – Búza nyomdászi játékában- az autoriter személyiséggel rendelkező nyomdász fiúnak, aki nem tudja hova járt középiskolába,(!) nem tudja, hogy nappalin, éjszaka, vagy estin végezte a középiskolát… az informátorunk alapján a második – 1984-ben- évben több tantárgyból megbukott!!!

Megkerestük az általa bemondott középiskolát…

Megválasztásakor, még nem volt érettségije vagy félre informálta a hivatalt? Mindig azzal dicsekszik, hogy ez, meg az, az országgyűlési képviselő, meg miniszter a barátja. Emlékszem egy olyan filmre – Páger Antal művész Úr főszereplésével – amelyben a kisember állandóan dicsekedett, – Miniszter a barátom… ám a film végén belebukott a hazugságaiba.

Búza Zsoltot, már nem először fogják fülön a hivatalok a hazudozásaiban, amiről már több esetben is Írtam. A vagyonosodását visszamenőleg és előre is vizsgálni kellene (minimum 15 évig/ /NAV Bűnügyi Igazgatósága/

Kovács Gábor képviselőnek is a vagyonosodási perfektimának nyilvánosságot kellene adni. -Természetesen a többi képviselő vizsgálatát is szisztematikusan analizálni kell…a véleményem szerint a bevallások nem fedik le a pénzügyi forgalmuk , vásárlásaik menetét s hitelességét…ezt már Elekes Petra is látta s mégis… aláírta!- Ő volt az, aki Búza utasítására információnk alapján, feloszlatta a Cigány önkormányzatot. Többször volt elítélve… Kecskemétiné képviselő asszony társadalmi tevékenységeiben, szigorú kontrollt- átvilágítást kellene kilátásba helyezni… az alpolgármesternő férje, aki a neje elmondása alapján kormányőrként dolgozott,(!) most láss csodát, az önkormányzatnál foglalkoztatják…! Miért? Többen is kérdezték.

Búza célja az volt, hogy így a romákat maga mellé állítja a következő választásokon, mivel úgy akarta magát feltüntetni, mint a romák megmentőjét… “bableves effektus”, kisebb balhék elnézése… ezekben a förmedvényekben már az ókorban élő hadurak, cézárok belebuktak nemhogy még ilyen kis nyomdász fiú. Nagyon igyekszik nyalni, ám nem veszi be a politikai-kőr elitje… érződik az izzadság szaga.

Én… egyetlen embert tartok alkalmasnak a polgármesteri székre, aki szereti Baksot, valójában tenni is akar a faluja felemelkedése érdekében,javítani szeretné a polgárok, a családok megélhetését, aki a falu érdekeit tartja szem előtt. Az nem más, mint CSÉPE ISTVÁN!

Hogy miért kellett leváltani? Túl sokat tudott! A pályázati kiírások megjelentetésének hiánya, (közbeszerzés) valamint Búza személyes kijelölése – vállalkozó- ellen emelte fel a szavát. A kiírás hiánya arra utal, hogy zsebbe, vagy zseb felé megy, vándorol a mani… a szabálysértések tömkelege szárad Búza Zsolt lelkén… úgy is mondhatnánk a falut sodorta a népszerűtlenség mocsarába ez által… ez a személyes véleményem…

Már három jegyzőt zabált fel a törvénysértéseivel,,, nem véletlen, hogy dr. Elekes Petra pánikszerűen hagyta el Baksot! Csak előtte kiordibálta magából Búza törvénytelenségeit s annak védelmében-továbbiakban nem akart részt venni! Csete- paté volt a javából!

Az országgyűlési képviselőválasztások körül is akadtak méltánytalanságok,,,(Jobbik terhére) nem beszélve a Fábiánsebestyén ebédről…

A közmunkásokkal végeztette el a kijelölt munkát Búza faluvezető. Ebben a képviselő testület mit tett mikor tudomására jutott a hír?

Nem véletlen, hogy ennyi balhé után Csépe István távozni akart az önkormányzattól, az igazgatói székből. Nem szeretett volna tovább ebben a heterogén Búza kisdedjátékaiban részt venni.

Búza bosszúból felmondott az egyetlen értelmes szakembernek, és ez ellen a képviselő testület tagjai semmit nem tettek, csak a jól bevált „bológatójátékosok” mentalitását követték, amit Búza Zsolt elvár tőlük.

Példaképp említeném ,Kistelek polgármesteri hivatalának – Nagy Sándor s csapata- bírósági végzését… ez intő példa lehet Baks polgárainak-választóinak számára is…
az internet ezzel a bírósági határozattal van tele!!!

Tisztelt Baksi polgárok.

Ne hagyjátok magatokat becsapni egy tál bablevesért, hamis ígéretekért.Mindennap enni kell, ruhát kell vásárolni, iskolába kell járatni a gyermekeiteket, s még sorolhatnám…
Válasszátok az egyenes utat s a jövőt.

A jelenlegi képviselőkből egyetlen egyet ne válasszatok újjá!!! – mert visszasüllyedtek a mocsárba… emlékezzetek Baloghnéra…ő sem, sem a képviselő testülete nem képviseltek benneteket, Búzának sem érdeke…neki a hatalomhoz-hazugsághoz, nagyképűséghez való ragaszkodása… már halálos félelmet vált ki az emberekből.
2014.július 02 -lio-

Leave a Reply 616 megnézve, 1 alkalommal mai nap |