< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Óriási dugó az M0-son és az M7-esen

| Mobile | RSS

Óriási dugó az M0-son és az M7-esen

2014. július 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Óriási dugó az M0-son és az M7-esen

Mindenki egyszerre indult nyaralni. Aki teheti, ne induljon el egyszerre.
Még mindig tíz kilométeres a kocsisor az M0-son az M5-ös felé Diósd térségében, ezért a 13-as kilométernél javítási munkákat végző szakemberek a két lezárt sávból egyet megnyitnak a torlódás mérsékléséért – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője szombat délben az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor korábbi tájékoztatása szerint az M0-s érintett szakaszán egy júniusi balesetben kiégett kamion okozta károk elhárítása folyik, emiatt péntek este 7 órától a három sávból kettőt lezártak. Mivel a hőségriasztás miatt felfüggesztették a kamionstopot, a nehézgépjárművek szombati megjelenése csak súlyosbította az előre látható tumultust. Ilyen előzmények után döntöttek a korlátozás enyhítéséről szombat délben – tette hozzá az osztályvezető.

Hasonlóan rossz a helyzet az M7-es autópálya fővárosból kivezető oldalán: Martonvásárig most is lépésben halad a kocsisor. A dugó fő oka valószínűleg az, hogy szinte mindenki egyszerre indult el hűsölni a Velencei-tóra, illetve a Balatonra. Aki teheti, kerüljön, részletes információkért, tanácsokért az Útinform ügyeletéhez érdemes fordulni – mondta Pécsi Norbert Sándor.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 226 megnézve, 2 alkalommal mai nap |