< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Ausztrália 50 rendőrt küldött Ukrajnába////Australie a envoyé 50 policiers à l’Ukraine

| Mobile | RSS

Ausztrália 50 rendőrt küldött Ukrajnába////Australie a envoyé 50 policiers à l’Ukraine

Ausztrália 50 rendőrt küldött Ukrajnába

Canberra/Harkiv – Ausztrália ötven rendőrt indított útnak csütörtökön Ukrajnába, a maláj utasszállító repülőgép katasztrófájának helyszínére a nyomok biztosítása végett – közölte csütörtökön Ausztrália miniszterelnöke. Tony Abbott hozzátette, hogy az ausztrál rendőrkontingens annak a csapatnak a része, amelynek megszervezését az Egyesült Nemzetek Szervezete javasolta. A rendőrök Londont érintve utaznak Ukrajnába.Abbott elmondta, hogy előzetesen beszélt Petro Porosenko ukrán és Vlagyimir Putyin orosz elnökkel arról, hogy az ausztrál rendőrök biztonságosan eljuthassanak a repülő földbe csapódásának helyszínére. Hozzátette, hogy külügyminisztere, Juliette Bishop a holland diplomácia vezetőjével, Frans Timmermansszal közösen utazik Kijevbe, hogy hivatalos engedélyt kapjon a nemzetközi rendőrcsapat a helyszín őrzésére.

MTI

forrás:blikk.hu

Australie a envoyé 50 policiers à l’Ukraine

Canberra / Kharkiv – L’Australie a lancé cinquante policiers envoyés en Ukraine jeudi, le site de la catastrophe de l’avion avec la Malaisie, pour assurer la piste – premier ministre de l’Australie a déclaré jeudi. Tony Abbott a ajouté que la partie australienne rendőrkontingens de l’équipe, l’organisation qui a recommandé que l’Organisation des Nations Unies. La police a déclaré Ukrajnába.Abbott affectant Voyage à Londres pour faire progresser Petro Porosenko a parlé le président ukrainien et russe Vladimir Poutine que la police australienne font leur chemin au plan chelem en toute sécurité dans le sol du site. Il a ajouté que le ministre des Affaires étrangères, Juliette évêque, chef de la diplomatie néerlandaise, avec Frans Timmermansszal rendre à Kiev pour obtenir une autorisation officielle pour l’équipe de la police internationale de protéger le site.

MTI

Source: blikk.hu

Leave a Reply 248 megnézve, 1 alkalommal mai nap |