< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Baksi Búza Zsolt a diktátorizmus felé, avagy nem lehet ellenvélemény

| Mobile | RSS

Baksi Búza Zsolt a diktátorizmus felé, avagy nem lehet ellenvélemény

2014. július 30. | hozzászólás | Közélet

Baksi Búza Zsolt a diktátorizmus felé, avagy nem lehet ellenvélemény

A Baksiak többsége kezd átlátni a túróleszorító fehér gézen. A maradék tapsol… csak az a kérdés marad e tenyér. Ebben a közegben, amit Búza nyolc év alatt kialakított; – tönkretette a DEMOKRÁCIÁT, a családokat a gödörbe lökte, munkahely, amit ígért az elveszett a kémény sötét lyukában. Az ellenzék magatartása undorító… nem meri vállalni a véleményét, s hangoztatni…

Egyetlenegyszer nem olvastam a hírmondóban az ellenzék véleményét! Talán… úgy érzik, nem kell képviselni a választóikat? Vagy ennyire biztosak önmagukban… küzdeni kell, folytonosan hallatni a hangjukat. – vagy a helyi „lapban” vagy újságíróknak –folyamatosan – jelezni az áldatlan állapotokat s nem az utcán , suttogva, jobbra-balra forogva…stb. A véleményekért vállalni kell a felelősséget…nem aláíratlan leveleket küldözgetni…

Búza, dísz zsebkendő- Mengele effektusai hasonlítanak, az emberarcú fasizmus kialakításához, amelyben „nagy szerepet játszani akaró” kisemberek húzódnak meg a háttérben. A polgároknak olyan képviselők kellenek, akik nem hazudoznak, s nem alkalmazzák a Brútuszi pengét…

Természetesen nem ártana, ha a felkészültségük átlépné az alsó tagozatot. Több olyan képviselő van a testületben, akinek azt sem hinném el, ha kérdezne… belső információnk alapján, vannak olyan képviselők, akiknek többször el kell mondani a szöveget, hogy megértse… ezekkel csatában menni életveszélyes!

Személyesen még egyetlenegyszer sem olvastam a hírmondóban, ám még a hirdetőtáblán sem a képviselők fogadónapját vagy találkozást a választópolgáraikkal… számtalan esetben felkerestem több képviselőt, a közérdekű problémákkal, ők a hümmögés után Zsoltijukhoz küldtek… Ezek nem képviselők, csak a hatalom s a pénz rabjai! Nem szégyellik magukat… csak a hazugság, a színváltozás, az élmosoly, ami szükséges négy évenként s utána jön a toalett dráma, potty, potty, potty?
Ez a habitus vezetett az emberi jogokat nem ismerők „felemelkedéséhez” (börtönviseltség, lopatika..) s ez által ők gyakorolják az önkényúrral együtt a politikai hatalmat! Nem bírják elviselni az ellenvéleményt. Hazugságokkal ferdítik és lehetetlenítik el a polgárokat, hivatalokat, pl, Búza. Hál Istennek a hivatalok már ismerik Búzát s a hobbiját… a hazugságait!

Ezeknek a rosszindulatú háttér bársonyos függönyei sem bírják már eltakarni a bűztől áradó hazugságokat, a demokrácia alapköveinek sikolyait…a fal is tiltakozik a Názáreti Jézusba vert zsidó-szögek ellen!

Váltsátok le, zavarjátok el Búzát, valamint a seggnyalóit! – meg azt a pár családot, akik páváskodnak felettetek, s a falutok felett.

Seperjétek ki a fasizmusra jellemző szagokat s annak drámai érzelmeit, ami a világot majdnem megsemmisítette…

2014. július 30 -lio-

Leave a Reply 432 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: