< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Közlekedés-légi Az Afrikán belüli légi útvonalak fejlesztését szorgalmazza az IATA/// Trafic aérien Le développement des liaisons aériennes en Afrique appelle à l’IATA

| Mobile | RSS

Közlekedés-légi Az Afrikán belüli légi útvonalak fejlesztését szorgalmazza az IATA/// Trafic aérien Le développement des liaisons aériennes en Afrique appelle à l’IATA

2014. augusztus 18. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Közlekedés-légi
Az Afrikán belüli légi útvonalak fejlesztését szorgalmazza az IATA

Az Afrikán belüli légi útvonalak fejlesztését és a légi piac liberalizációját sürgeti a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Mint írták, a kontinens nagyon jó földrajzi helyzetben van ahhoz, hogy fenntartható gazdasági növekedést produkáljon, de ehhez a légitársaságok nem tudnak hozzájárulni, mert sok Afrikán belüli útvonal hiányzik. Jelezték: az afrikai légitársaságok dolgoznak a legkisebb, 0,8 százalékos átlagos haszonkulccsal, de a 7 millió munkahelyet biztosító, 80 milliárd dollárnyi GDP-t generáló iparág csak akkor tud fejlődni, ha a kormányok és a légi ipar összefog.

Az IATA kimutatása szerint a légi piac liberalizációja 12 országban összesen 155 ezer munkahelyet teremtene és 1,3 milliárd dollárral növelné a bruttó hazai termék összegét.

MTI

Trafic aérien
Le développement des liaisons aériennes en Afrique appelle à l’IATA

Développement et la libéralisation du marché de l’aviation, les routes en Afrique exhorte l’Association du transport aérien international (IATA) pour MTI a envoyé lundi un communiqué.

Comme l’écrit, le continent est très bonne situation géographique pour produire une croissance économique durable, mais elle ne peut pas contribuer aux compagnies aériennes, car de nombreuses routes en Afrique est manquant. Indiqué: les compagnies aériennes africaines travaillent avec la plus petite, la marge bénéficiaire moyenne de 0,8 pour cent, mais les assureurs 7 millions d’emplois, 80 milliards de dollars de PIB, générant industrie ne peut se développer si le secteur de l’aviation gouvernement et seront.

Détection de l’IATA libéralisation du marché de l’aviation dans 12 pays avec 1,3 milliards de dollars pour créer et augmenter la quantité du produit intérieur brut de 155 mille emplois.

MTI

Leave a Reply 152 megnézve, 1 alkalommal mai nap |