< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Aktmodellt indít a Fidesz Angyalföldön

| Mobile | RSS

Aktmodellt indít a Fidesz Angyalföldön

2014. augusztus 27. | hozzászólás | Közélet

Aktmodellt indít a Fidesz Angyalföldön

Talán tényleg ez az egyetlen mód, hogy bevegyék a baloldal fellegvárát: a XIII. kerületben a Fidesz-KDNP Bálint Antóniát indítja önkormányzati képviselőjelöltjeként , akiről most hirtelen semmi egyéb nem jut eszünkbe, mint hogy valamikor nagyon régen szépségkirálynő volt, és sokat fotózták fürdőruhában és meztelenül.

A Blikk PR-hangulatú cikke szerint az „ezer szállal Angyalföldhöz kötődő” Bálint Antóniát a Fidesz kérte fel a „megtisztelő feladatra”, aki gyorsan összegyűjtötte az ajánlásokat, miközben „körülrajongták az emberek”. Annak ellenére, hogy Bálint Antónia a legnagyobb magyar párt színeiben indul, nem érzi magát politikusnak, inkább – a politikusok bevett fordulatával – hétköznapi embernek tartja magát:

A politika nagyon távol van a hétköznapi emberektől – amilyen jómagam is vagyok –, ezért ebben nem is akarok részt venni. Viszont a helyi lakosok problémáit el kell juttatni a megfelelő helyre.

18-balintantonia-IMG 4370
Fotó: Szécsi István / Velvet

Bálint Antónia szerint a kerületben nem nagyon indult be a panelprogram, sok telket parlagfű borít, és sok a régi, felújításra váró épület is. A baloldali városvezetés viszont belefáradt a kerület vezetésébe, ezért új lendület kell.

forrás:index.hu

Leave a Reply 327 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: