< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Labdarúgó NB I – A Kecskemét szakította meg a nyeretlenségi sorozatát

| Mobile | RSS

Labdarúgó NB I – A Kecskemét szakította meg a nyeretlenségi sorozatát

2014. augusztus 31. | hozzászólás | Sport

Labdarúgó NB I – A Kecskemét szakította meg a nyeretlenségi sorozatát

A sereghajtó Kecskemét 2-1-re győzött Pécsen a nyeretlen csapatok csatáján a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján, ezzel elmozdult az utolsó helyről. A Nyíregyháza pedig megszerezte első hazai győzelmét.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
PMFC-Matias – Kecskeméti TE 1-2 (0-1)
Pécs, 1500 néző, v.: Fábián
gólszerzők: Pölöskey (86.), illetve Bebeto (14.), Balázs Zs. (48.)

sárga lap: Mohl (52.), Pölöskey (86.), illetve Vukasovic (38.), Savic (43.), Patvaros (67.), Botka (84.), Tujvel (86.), Fotyik (89.)

PMFC-Matias: Gőcze – Nagy J. (Wittrédi, 66.), Balogh B., Romic, Mohl – Horváth A., Szatmári L. (Pölösskey, 52.), Márkvárt (Rácz, 62.) – Kővári, Frőhlich, Heffler N.

Kecskeméti TE: Tujvel – Lovric, Varga R., Karan, Fotyik – Kitl, Botka, Savic (Patvaros, 61.), Vukasovic, Bebeto (Novák, 70.) – Balázs Zs. (Gréczi, 80.)

Az első félidőben alig forogtak veszélyben a kapuk, ennek ellenére a vendégek egy szép támadás végén vezetést szereztek. A folytatásban a Kecskemét szinte azonnal megduplázta az előnyét, de nem lett nagyobb az iram vagy színvonalasabb a meccs, a kapusoknak szinte nem akadt dolguk. A hajrában szépített ugyan a Pécs, de nem veszélyeztette az eddigi sereghajtó idénybeli első sikerét.

Megszerezte első hazai győzelmét a Nyíregyháza

A Nyíregyháza 3-0-s győzelmet aratott a Pápa ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján. A nyírségi csapat először nyert hazai pályán.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Nyíregyháza Spartacus-Lombard Pápa Termál FC 3-0 (2-0)

Nyíregyháza, 2100 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Abdouraman (8.), Bajzát (12.), Pekár (93.)
sárga lap: Sándor (75.) Fodor (84.), Abdouraman (89.), illetve Zulevs (60.), Csilus (66.)

Nyíregyháza: Balogh – Szokol, Fodor, Gengeliczki, Törtei – Abdouraman, Kostic (Sándor 51.), – Szécsi (Pekár 70.), Pákolicz (Huszák 83.), Koller – Bajzát

Pápa: Szűcs – Tóth (Coroian 24.), Jagodics, Nagy – Frizoni, Zulevs (Benkő 77.), Csilus, Florean (Waltner, a szünetben) – Sluka, Csizmadia, Popin

Remekül kezdte a találkozót a hazai mérkőzésein eddig meglehetősen halványan szereplő Nyíregyháza, és az első negyedórában két gólt szerzett. Ezután a Pápa többször került a nyírségiek kapuja elé, mégis a nagy kedvvel játszó hazaiak növelhették volna előnyüket, Gengeliczki gólját azonban szabálytalanság miatt érvénytelenítette Iványi játékvezető. A szünetig mindkét csapatnak voltak lehetőségei, nagyobb helyzeteket a Nyíregyháza alakított ki.

A második félidőben tovább próbálkozott a Pápa a góllövéssel, kevés sikerrel, a játékrész derekán viszont csak Szűcs védései mentették meg a vendégeket az újabb góltól. A mérkőzés utolsó részében a Pápa alakított ki nagyobb helyzeteket, ennek ellenére a hajrában harmadszor is betalált a kapuba a nyírségi csapat, és megérdemelten nyert.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 381 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: