< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Milliárdos új céget alapított a magyar állami energiaóriás

| Mobile | RSS

Milliárdos új céget alapított a magyar állami energiaóriás

2014. szeptember 4. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Milliárdos új céget alapított a magyar állami energiaóriás

Kiszervezi a biztonsági feladatok vállalatcsoporton belüli ellátását az MVM Zrt., amely 936 milliós jegyzett tőkével hozott létre új céget – írta a napi.hu.

Új céget alapított az MVM Zrt.- közölte a napi.hu. A céginformációs adatok szerint augusztus 15-én jegyezte be a cégbíróság az áramszolgáltató száz százalékos tulajdonában lévő MVM BSZK Biztonsági Szolgáltató Zrt.-t 936 millió forint jegyzett tőkével, az MVM Szentendrei úti székhelyére.

Az új társaság fő feladata a személybiztonsági tevékenység, de számos más tevékenységet is bejegyeztek az ingatlankezeléstől és adásvételtől, a telekommunikációs termékek, bútorok kiskereskedelmét, a programozást, sőt még a követelésbehajtást és a kulturális képzést is – tette hozzá a portál.

Az MVM-csoporton belül a biztonsági feladatok ellátása korábban és a jövőben is mind társasági, mind csoportszinten valósul meg. Éppen ezért a biztonsági feladatok vállalatcsoporton belül specializált ellátásának, a költségek megfelelő allokálásának érdekében az MVM Zrt. kezdeményezte a biztonsági tevékenység kiszervezését – közölte az MVM a lap szerint.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 201 megnézve, 1 alkalommal mai nap |