< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Orbán Ráhel lassan beveszi a turisztikai államtitkárságot?

| Mobile | RSS

Orbán Ráhel lassan beveszi a turisztikai államtitkárságot?

2014. szeptember 16. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Orbán Ráhel lassan beveszi a turisztikai államtitkárságot?

Úgy fest, a kormányfő lánya mind beljebb helyezkedik a gazdasági tárca turisztikai helyettes államtitkárságán. Gyakran beugrik és szaktanácsot is ad.

A kormányfő lánya, Orbán Ráhel egyre otthonosabban mozog a gazdasági tárca turisztikai államtitkárságán – értesült az Index. Az időközben vezetőváltáson átesett – Horváth Viktóriát a kereszténydemokrata Ruszinkó Ádám váltotta – államtitkárság főosztályvezetője Orbán Ráhel diploma-konzulense, Nemes Andrea, a Corvinus Egyetem docense, akivel szoros szakmai kapcsolatot ápolnak. Sőt, a miniszterelnök lánya a hírportál szerint gyakran felbukkana helyettes államtitkárságon és szaktanácsait is egyre inkább értékelik.

Orbán Ráhel tavaly tavasszal készítette el szakdolgozatát, amely a Magyar Turizmus Zrt. által kiírt „Az év turisztikai témájú szakdolgozata pályázaton” rögtön első díjat is kapott „újszerű témaválasztás” kategóriában. A díjat az NGM főosztályvezetője adta át Orbán Ráhelnek.

A kormányfő lánya egészen mostanáig értékesítési menedzser gyakornokként a Kempinski Hotelban dolgozott, majd Zsidai Zoltán “Roy” étteremcsoportjához igazolt. A csoporthoz tartozik a Gozsdu udvarban a Spíler és a Spíler Shanghai, valamint a Várban a Baltazár, a Pest-Buda és a Pierrot étterem is, és Zsidai a Kempinskiben a hotellel közösen üzemelteti az ÉS bisztrót.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 238 megnézve, 1 alkalommal mai nap |