< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Deutsch Tamás kaján mosollyal fogadja az Orbán-Simicska háború

| Mobile | RSS

Deutsch Tamás kaján mosollyal fogadja az Orbán-Simicska háború

2014. szeptember 18. | hozzászólás | Közélet

Deutsch Tamás kaján mosollyal fogadja az Orbán-Simicska háború

A reklámadó mögött valóban voltak politikai törekvések, az RTL Klub vissza fog kullogni a hátsó lépcsőn, az adót pedig bevezetik. Többek között erről beszélt Deutsch Tamás a Fidesz Európa Parlamenti képviselője a Népszabadságnak. Az interjúból kiderül az is, miért fogadja „kaján mosollyal” a Simicska Lajos és Orbán Viktor között állítólag dúló háborúról szóló híreket.

Az Orbán Viktor és Simicska Lajos között dúló állítólagos háborúról, illetve barátságukról, a stadionavatókon bevetett Gripenekről, a reklámadóról, az RTL Klub egójáról, a válogatott északírekről elszenvedett vereségéről is faggatta Deutsch Tamást a Fidesz EP-képviselőjét a Népszabadság.
hirdetés

„Nettó ködszurkálás” – mondta Deutsch arra a felvetésre, hogy a jobboldalon állítólag szeretnék újraosztani Simicska Lajos médiabirodalmát. A Simicska Lajos és Orbán Viktor közötti állítólagos háborúról szóló hírek szerinte előnyösek a Fidesznek, bár állítja, nincs ilyen háború.

Nem tartotta jó ötletnek, hogy az FTC stadionavatóján Gripeneket is bevetettek.

A reklámadót „teljesen normális adófajtának” nevezte, és elismerte, hogy bevezetésében „politikai törekvések” is szerepet játszottak. „Ja, hogy politikai fegyverként is lett használva? Hát, van ilyen az életben” – mondta a Népszabadságnak

Az RTL Klub kormányellenes hangnemben készülő híradóit úgy értékelte, hogy a tévétársaságnak túl nagy az egója, a média meg azt hiszi magáról, hogy mindent szabad. „Még mielőtt évtizedes tapasztalataitok alapján tényleg elhinnétek kedves médiamunkások, hogy ez az élet rendje a világnak ezen a részén, jobb, ha tudjátok, nektek sem szabad mindent!” – üzente.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 198 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: