< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Útjavítás Baksi módra…avagy a Lakáskassza története

| Mobile | RSS

Útjavítás Baksi módra…avagy a Lakáskassza története

2014. szeptember 19. | 1 Hozzászólás | Közélet

Baksi útépítés Váradi utca+ plébános+Lantos gumit éget 005Baksi útépítés Váradi utca+ plébános+Lantos gumit éget 005Baksi útépítés Váradi utca+ plébános+Lantos gumit éget 004Baksi útépítés Váradi utca+ plébános+Lantos gumit éget 003Útjavítás Baksi módra…avagy a Lakáskassza története

A helyi vállalkozó emberei (10fő) már napok óta próbálják helyrehozni a beszakadt, leszakadt, letöredezett útban keletkező hibákat.Szerkesztőségünk előtt hagyták a szegélyek leomlott mivoltát. Kimentem a melóshoz, s megkérdeztem,- remélem nem nem hagyják ezt a csúfságot… – szerkesztő Úr! Holnap jövünk és korrigáljuk a szegélyeket! – Köszönöm uram a tájékoztatást!

A csatornázási munkálatoknál vált érezhetővé, tapinthatóvá az út járhatatlansága! Ergo: – Néma Norbert mérnök Úrnak többször is jelezte szerkesztőségünk a jelenlévő hibákat s az árok beszakadását, illetve leszakadását.

Mérnök Úr ígéretet tett, ha befejezik az utak állapotának korrigálását, akkor következik a szerkesztőség előtt húzódó árok karbantartása, (!) ami sajnos több éve elmaradt!!
Mérnök Úrtól várjuk a felvett jegyzőkönyveket az árok helyszíneléséről, mivel ezek tárgyalási alappá fognak válni a későbbiekben!

Kaptunk egy levelet Búza Zsolttól, amiben „kifejti” a Fundamenta alap Lakáskassza előre vetített részét. Számomra egy értelmetlen, sündisznóállást láttatott a polgárokkal…

Kedves Baksiak!

Az előírt 2 ezer forintot, ha jól értelmezem, akkor tovább nem kell fizetni, mivel a pályázatban az út kivitelezését 90%- ban az állam állta! A kamatok hol vannak…

Ellenzéki képviselők! – polgármester jelölt s képviselő jelöltek!

Most kellene kiállni nyíltan a polgárok mellett és lakossági Fórumot tartani ebben a zavaros helyzetben s ha kell, szakértőket hívjanak ki!Ne várják el, hogy Önöknek kikaparják a gesztenyét….

Hallgassák meg Búza érvelését s készüljön jegyzőkönyv! -s ha szükségessé válik, tegyenek ügyészségi bejelentést s kérjenek vizsgálatot!

2014.szeptember 19
-lio-

Leave a Reply 538 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: