< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Nézze meg Szijjártó luxusvilláját belülről

| Mobile | RSS

Nézze meg Szijjártó luxusvilláját belülről

2014. szeptember 29. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Nézze meg Szijjártó luxusvilláját belülről

luxus villa szijjártő
Nyilvános ingatlankereső oldalon is hirdették Szijjártó Péter külügyminiszter frissen vásárolt luxusvilláját. Az Ingatlan.com-on majdnem húsz kép látható a villa belső tereiről és a kertről is.

A képekről egyúttal kiderül az is, hogy mi van az épület kertjében: egy fedett medence. Az épület leírása szerint a medence 12-szer 5 méteres, fűthető mozaikcsempével ellátott, de tartozik hozzá jakuzzi és finn szauna is.

A kertben szépen karbantartott növények, hinta, csúszda és mászóka is van. A leírás szerint öntözőrendszer is van a kertben.

A belső képeken látható a kandalló, a gazdagon díszített bútorok és egy aranyszínű csillár is. A kísérőszöveg szerint a ház belmagassága hét méter, öt darab klíma van a házban, és biztonsági üvegei vannak. Az egyik képen feltűnik egy tetőtéri fürdőszoba.

A leírás szerint kétszáz négyzetméteres, csempézett teremgarázs tartozik a villához, ahova öt autó tud beállni. Még saját autómosó is van az épületben.

A frissen külügyminiszterré kinevezett Szijjártó az RTL Klub szerint 167 millió forintért vette meg a 400 négyzetméteres luxusvillát Dunakeszin. A most megtalált hirdetés szerint az irányár 198 millió forint volt, tehát ha az RTL Klub információi helyesek, a külügyminiszternek sikerült alkudnia.
6940343 77180099 066a l
Galéria: Nézzen körül Szijjártó luxusvillájában (17 kép) Fotó: ingatlan.com

A házra még költeni is kell, a Blikk szerint május óta folynak a felújítások, így a képeken szereplő belső terek megváltozhattak. Szijjártó azt mondta, hogy a szüleitől kapott rengeteg pénzt a ház megvásárlására, minderről itt olvashat bővebben.

Frissítés: Szijjártó a péntek esti RTL Klub Híradónak azt mondta, hogy rosszul emlékezett és 12 millióval kevesebbet költött a saját pénzéből a házra. A korábban közöltnél ennyivel többet adtak a szülei.

forrás:indx.hu

Leave a Reply 178 megnézve, 1 alkalommal mai nap |