< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja / Blog article: Amivel megbíztak, avagy kivilágosodott választás—

| Mobile | RSS

Amivel megbíztak, avagy kivilágosodott választás—

2014. október 16. | 1 Hozzászólás | főszerkesztő blogja

Amivel megbíztak, avagy kivilágosodott választás—

Gigantikus tapasztalatot szereztem Kisteleken, s annak utcáin s annak polgáraitól s még sorolhatnám… Az előzetes felmérések alapján volt értelme elindulni a választásokon (!) A problémák megismerésének gyökerei merre haladnak a földben-levegőben; – többen is jól láttuk az ebben rejlő – újságírói-lehetőségeket!

A száj karate kiválóan működött! Megismerhettem a hivatali hangulati – szájamra cipzárt varratok effektust- váltásokat, ha Nagy Sándor nevét említettem….(?) A szándékosan provokált, gerjesztett infókra úgy reagáltak, ahogy elvártuk…

A félelem bére egy csikknek megfelelő hamuval volt egyenlő.

Kistelek nem érett a váltásra! – ezt többen is láttuk! Az nem elég, hogy szidom, suttogok, a szám elé teszem a kezem s így beszélgetek, Nagy Sándor valós-vélt „problémáiról” – aki mellesleg, remekül kihasználja a politikai – lokális- hatalmát s annak minden eszközét! Na, de ki nem használja ki ezeket a potenciális lehetőségeket.

Például Bakson – Búza Zsolt– ki finanszírozta a sorozatos táncoló esteket, az ingyen bableveseket, pörkölteket, operett délutánokat, a sörsátorok hangulatát…na -NAV figyelem- ezeket kellene kontrollálni. De említhetném a Mozgáskorlátozott Baksi csoporti – 1450 Ft –os – vacsorát is, tűzijátékzárással! Remélem, az áfás számlákkal el tud számolni a képviselő asszony…. a fukszok már egyszer lekerültek az ujjáról…most talán a fiók alján porosodik?

A lokális hatalom megszerzése a csoportok által nem dicsőség…(!) Kecskeméti képviselő asszony!

Kedves Kecskeméti képviselő asszony!

Sokan úgy gondoljuk? – ÖNNEK LE KELLENE MONDANIA!! Ön a Kakukktojás ebben a szita –párás környezetben, abban igaza van ; – hogy nincs egyedül ezzel a képviselő-testületben!

Ám térjünk vissza Nagy Sándor Kistelekéhez.

Nem is kellett neki megizzadnia a győzelemért! Biztos volt a fölényes diadalában – leküldték az államtitkárt Kistelekre a kampány során, aki már nem az!

Kíváncsian fogom figyelni a jövőben a szennyvízcsatornai beruházást, a guruló forintokat és természetesen a vagyonosodási vizsgálatokat… a pályázatok menetelését, mint újságíró.

Kistelekiek!
Köszönöm a bizalmatokat, bátorításotokat. Ti voltatok azok , akik bátran szembeszálltatok Nagy Sándor diktatórikus hatalmával…!
A többiek élvezzék – a mi kárunkra- az áremelkedéseket, a csoportos leépítéseket, a munkanélküliség szaporodását, a hajléktalanok megoldatlan helyzetét…stb!

2014.október 16
-oil-

Leave a Reply 638 megnézve, 1 alkalommal mai nap |