< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: II. rész! Megismétlik a választást Bakson… avagy nincs erkölcsi alapja Búza Zsoltnak az újra induláshoz!

| Mobile | RSS

II. rész! Megismétlik a választást Bakson… avagy nincs erkölcsi alapja Búza Zsoltnak az újra induláshoz!

2014. október 17. | hozzászólás | Közélet

II. rész! Megismétlik a választást Bakson… avagy nincs erkölcsi alapja Búza Zsoltnak az újra induláshoz!

Égtek a vonalak a szerkesztőségünkben. A választók fel vannak háborodva ettől az undorító csalástól. A keresztapa helyt állt a keresztfiának.

Hogy nem vette észre a csalást a választó bizottság elnöke?… remélem, nem romlott el a látása vagy nem veszítette el ez a szerencsétlen bolti aktíva. Neki, azonnal jelezni kellett volna Baks jegyző asszonya felé a csalást!!! – és Dr Kecskés Arankának rögvest írásban- telefonon jelezni a területi választó bizottság felé a csalást, a jogsértést!… mi tartotta vissza a jegyző asszonyt?… azt suttogják Bakson, Búza már a negyedik jegyzőt fogyassza el! Senki nem hajlandó részt venni Búza játékaiban…a hivatalok packázásaiban.

Az is érdekes, hogy a helyi választó bizottság – Baksi – egy tagja nem írta alá a jegyzőkönyvet! Az igazság győzött, vagy a lelkiismeret szólalt meg? A jegyző asszonynak azonnal jelentenie kellett volna ezt a példátlan esetet. Miért nem tette?

Ki hozta a személyeket és ki engedélyezte az individuumoknak, hogy szavazhatnak okmányok nélkül?

A szavazatszámláló bizottság egyértelműen, szándékosan csalást követett el… Búza kényszerítette a bizottság tagjait erre a csalásra?

A polgárok véleménye alapján minden egyes személyt, aki részt vett ebben a csalásban, szabálysértési eljárást kell kezdeményezni ellenük, s továbbiakban, soha többé nem szerepelhetnek a közéletben. Ezeknek az előadóknak azonnali hatállyal fel… kell… mondani…

Megsértették a választók szavazati jogát, szabadságát, döntési lehetőségét, amit az alaptörvény biztosít minden magyar állampolgár számára! Belegázoltak az emberi méltóságukba,


Búza Zsolt!

– Azonnali hatállyal mondjon le! Nem szégyelli magát, hogy megaláztatta a szavazókat.
– Csalással akart hatalomhoz jutni!
– Megint maga miatt szégyenkezhetnek Baks tisztességes polgárai!
– Megint maga miatt van az országos napilapok hasábjain Baks.
– Megint maga miatt beszélnek Baksról… Ön az, aki szégyent hoz folyamatosan a falujára… s természetesen a képviselő-testülete is, akik idáig engedte a mélyrepülését…

Tisztelt Választó Baksiak!

Mikor értitek már meg.., egy tányér ingyen leves, ingyen pörkölt, ingyen operett délután, ingyen tea, Búza nagyképűségének, rosszindulatának mázát, az örök mosolyt s belső átkot takar… az eső lassan lemossa a pofikájáról… neki ti nem kellettek., csak addig, míg a hatalmat megszerzi…

Csak ennyit értek? Ti is lejáratjátok magatokat?
Kérlek titeket, zavarjátok el a bájgúnárt, ezt a csalót , ez nem való a közéletbe… nem szabad adni neki hatalmat…maradjon a szakmájánál, a nyomdász végzettsége mellett!

A felemelkedés, a fény, csak s kizárólag, akkor érkezik meg, ha mertek dönteni és nem az egy tál leves ingyenessége a mérvadó.

Tisztelt területi bizottság!

Zárják ki – ezt kívánja a nép, a baksi nép- Búza Zsoltot a polgármesteri indulás lehetőségéből…

2014. október 17 -lio-

Leave a Reply 657 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: