< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Megismétlik a választást Bakson…avagy nincs erkölcsi alapja Búza Zsoltnak az újra induláshoz!

| Mobile | RSS

Megismétlik a választást Bakson…avagy nincs erkölcsi alapja Búza Zsoltnak az újra induláshoz!

2014. október 17. | hozzászólás | Közélet

Megismétlik a választást Bakson

Szubjektív véleményem

Nem jelentett meglepetést a Baksi Választás “története”. A keresztapa – Búza Zsoltnak- kiválóan dolgozott. A jelöltek, valamint a választópolgárok közül is többen feljelentést tettek Pető Zsolt a Csongrád Megyei Területi Választási Bizottság elnökénél!

Kérték, hogy Búzának a keresztapját mentsék fel… s “láss csodát” a választópolgároknak lett igazuk!
A csalás létrejött! Vagy így vagy úgy!
Erre gondolni kellet volna a bizottságnak!

A sorozatos -két naponta rendezett- “kampányok” rendezvények önmagukért beszélnek.

Ki állta ezeket anyagilag, vagy netalán önkormányzati pénzekből finanszírozták?

Ez várható volt! Búza Zsoltra jellemző vonások, aki foggal-körömmel ragaszkodik a hatalomhoz! – s a kivagyisága, hazugságai előbb-utóbb a falut rombolják le.

Az egyetemi felvételére is szabálytalanságok halmaza épült rá. Érettségi? – azt sem lehet tudni nála!

Nem beszélve a közérdekű adatok kiadására irányuló kérdéseinkre -szerkesztőség- sem volt hajlandó válaszolni, amire kötelezte a NAIH elnöke!
Inkább hazugságokba keveredett… félrevezette a hatóságokat is, illetve lejáratta a bejelentőt!!! /Ombudsmani levél/

Én nem hiszek Búza Zsoltnak. Neki az igazság kijelentése fájdalmat okoz, fizikai fájdalmat!

A falu kérése, mondjon le s továbbiakban ne induljon, mivel nincs erkölcsi-morális alapja! Elég volt a földesúri diktatúrából. Szeretnénk visszakapni a demokrácia adta lehetőségeket. Nincs munkalehetőség csak a hivatali családok tudnak megélni…

Továbbá kérjük: Zárják ki Búza Zsoltot az indulás lehetőségéből csalás vétsége miatt!!!

2014 október 17
-lio-

Megsemmisítette az önkormányzati választás baksi eredményeit a területi választási bizottság.
Segesvári Csaba – 2014.10.16. 18:32

– Az érintettek közül többen fellebbeztek, a beadvány szerint személyi igazolvány és lakcímkártya nélkül szavazhattak a baksi polgárok – közölte csütörtök késő délután Pető Zsolt, a Csongrád Megyei Területi Választási Bizottság elnöke. Az üggyel kapcsolatban tanúkat hallgattak meg, akik egybehangzóan elismerték: iratok nélkül szavaztak. A területi választási bizottság elnöke elmondta, mind a képviselő-, mind a polgármester-választás eredményét megsemmisítették. A megismételt választást november 9-ére tűzték ki.

Megírtuk, a baksi voksolást Búza Zsolt nyerte, az 1106 érvényes szavazatból 557-et kapott meg, míg ellenfele, Mihályné Tóth Margit 519-et. – A szavazás napján semmiféle bejelentés nem érkezett a választással kapcsolatban. A helyi választási bizottság tagjai egy kivételével aláírták az eredményt tartalmazó jegyzőkönyvet. Úgy gondolom, az ellenfelem a végeredménytől tette függővé, hogy fellebbez-e. Sajnálom, hogy nehéz helyzetbe hozzák a települést. Ugyanis 2012-höz hasonlóan Baksnak saját magának kell a választást finanszíroznia, ez 3 millió forint lesz. Ez közel annyi, mint a téli tüzelő és egyéb szociális kiadások költsége. Bízom benne, hogy az emberek tisztán látnak, és jól fognak dönteni – reagált a hírre Búza Zsolt, Baks polgármestere.

Természetesen várjuk Búza Zsolt véleményét a szerkesztőségünkbe!

2014. október 17
-lio-

Leave a Reply 569 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: