< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Étolaj-szál merült fel a kitiltós botrányban/// Öl wird an den Skandal kitiltós angehoben

| Mobile | RSS

Étolaj-szál merült fel a kitiltós botrányban/// Öl wird an den Skandal kitiltós angehoben

2014. október 20. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Étolaj-szál merült fel a kitiltós botrányban

A Vénusz és a Floriol étolajak gyártója, az amerikai Bunge panaszkodott a leghangosabban az amerikai hatóságoknál a magyarországi viszonyokra, így ez a cég fontos szerepet játszhatott a múlt pénteken kipattant kitiltós botrányban is – írja az Index. A cikk szerint a Bunge vezetői már három éve is nyilvánosan panaszkodtak a magyar üzleti viszonyokat mérgező áfacsalások miatt, a közelmúltban pedig le akarták fizettetni magukat kormányközeli üzletemberek:

azt ajánlották, ha a cég pénzzel támogat egy alapítványt, akkor intézik, hogy a NAV őket is békén hagyja. Egy másik forrás szerint stratégiai megállapodást ajánlottak a politikai alapítvány támogatásáért cserébe.

forrás:444.hu

Öl wird an den Skandal kitiltós angehoben

Venus und Floriol Hersteller von Speiseölen, beklagte der amerikanische Bunge die lautesten amerikanischen Beziehungen in den ungarischen Behörden, so dass das Unternehmen eine wichtige Rolle in der am vergangenen Freitag gespielt haben sprang kitiltós Skandal – schreibt den Index. Laut dem Artikel Bunge Führer hatten öffentlich vor etwa drei Jahren beklagte, die ungarische Geschäftsbeziehungen toxischen Wertsteuerbetrug, und vor kurzem, sich Geschäftsleute in der Nähe des Regierungs aufladen wollte, dass es:

wurde empfohlen, dass das Geld des Unternehmens eine Stiftung, wird es auf den NAV angesprochen zu unterstützen lassen sie auch allein. Eine weitere Quelle für strategische Vereinbarung wurde im Austausch für politische Unterstützung Stiftung angeboten.

Quelle: 444.hu

Leave a Reply 272 megnézve, 1 alkalommal mai nap |