< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: LMP: Orbán számoljon be arról, kiket tiltottak ki az USA-ból!//// Le rapport de M. Orbán à ce sujet, qui ont été interdits des Etats-Unis: LMP!

| Mobile | RSS

LMP: Orbán számoljon be arról, kiket tiltottak ki az USA-ból!//// Le rapport de M. Orbán à ce sujet, qui ont été interdits des Etats-Unis: LMP!

2014. október 20. | hozzászólás | Fecsegő hírek

LMP: Orbán számoljon be arról, kiket tiltottak ki az USA-ból!

Az LMP szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek megvannak az eszközei arra, hogy megtudja, kiknek tiltották meg a beutazást az Egyesült Államokba. A párt arra szólította fel a kormányfőt, hogy szerezze be az információkat és azokat ossza meg az Országgyűlés plenáris ülésén.

Schiffer András, az LMP társelnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Orbán Viktornak egy napon belül intézkednie kell, hogy a kormányzatban helyettes államtitkári szinttől felfelé, illetve a központi államigazgatási szervek vezetőitől megtudja, kiket sújt a beutazási tilalom és milyen indokkal.

Amennyiben ezt a tájékoztatást megkapja, úgy az információkat ossza meg az Országgyűléssel – szólította fel a miniszterelnököt Schiffer András, hozzátéve, hogy az ország külpolitikai cselekvőképessége forog kockán. Kérdésre válaszolva a társelnök közölte: az ügyben az MSZP-vel is egyeztetéseket kezdeményeznek.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke elmondta, hogy az ügy kirobbanása után azonnal kezdeményezték az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának összehívását, ami megtörtént, de továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy az ülés nyílt legyen. Hozzátette: kezdeményezhetik azt is, hogy a bizottság egyenként hallgassa meg azokat, akik az ügyben érintettek.

A politikus felszólította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökét, hogy nyilatkozzon arról: ő vagy bármely munkatársa érintett-e az ügyben.
forrás:168óra.hu

Le rapport de M. Orbán à ce sujet, qui ont été interdits des Etats-Unis: LMP!

LMP par le Premier ministre Viktor Orban a les moyens de savoir entrée dont été interdit aux États-Unis. Le parti a exhorté le Premier ministre pour obtenir l’information qu’ils partagent et la session plénière de l’Assemblée nationale.

Andras Schiffer, co-président de la conférence de presse de la LMP dimanche à Budapest, a déclaré Viktor Orbán doit prendre des mesures dans la journée, le gouvernement d’État adjoint niveau des secrétaires et les chefs des organismes administratifs centraux savoir qui ont été exposés à une interdiction d’entrée et pour quelles raisons.

Si vous recevez cette information, ils partagent les informations sur l’Assemblée nationale – a appelé le Premier ministre András Schiffer, ajoutant que la capacité juridique externe du pays est en jeu. En réponse à une co-président a déclaré que le cas de la MSZP aussi initier des discussions.

Vent Bernadett LMP co-président a déclaré que, immédiatement lancé le Comité de sécurité nationale du Parlement soit convoqué après le début de l’affaire, ce qu’il a fait, mais a continué à insister pour que le siège est ouvert. Il a ajouté qu’ils prennent aussi l’initiative de la commission un à la fois d’écouter ceux qui sont impliqués dans l’affaire.

Les politiciens ont demandé au Président de la administration fiscale et douanière nationale de déclarer que: il ou tout le personnel impliqué dans l’affaire.
Source: 168óra.hu

Leave a Reply 261 megnézve, 1 alkalommal mai nap |