< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Jöhet az újabb Békemenet

| Mobile | RSS

Jöhet az újabb Békemenet

2014. október 27. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Jöhet az újabb Békemenet

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője Facebook-oldalán jelentette be, hogy szükségessé vált egy új békemenet megszervezése.

Bencsik szerint megint eljött az idő, amikor a külső nyomás miatt meg kell mutatniuk a magyaroknak, mennyire egységesek is. Olyanokat ír, hogy: “Amerika nem a barátunk és még csak nem is a szövetségesünk: az Amerikai Egyesült Államok (USA) egy olyan birodalom, amely kizárólag a saját érdekeit nézi, célja pedig kizárólag az, hogy a Földön kivívott vezető helyzetét megőrizze és megerősítse. E cél szempontjából Magyarország egy olyan periféria, amelynek önállósulási törekvései a birodalmi hegemóniát veszélyeztetik.”

Szerinte ami Magyarországot illeti: “az Orbán-kormányt a történelmi jelentőségű társadalmi beágyazottsága miatt sem most, sem később nem lehet leváltani. Eltávolítani ezért csak manipulációval lehet: a hatalmi centrumon belül kirobbantott feszültségek, a befolyásolható személyek árulásra való rábeszélése révén idővel létrehozható egy olyan helyzet, ami Orbán Viktor számára tarthatatlanná válik. Az erre irányuló kísérletek jellegzetes példája az USA által kirobbantott úgynevezett korrupciós botrány.”

Bejegyzését ezzel zárja: “Szükségesnek látszik ezért egy új Békemenet megszervezése.”

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 217 megnézve, 1 alkalommal mai nap |