< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Brutális: lefejezte az anyját és átrúgta az utca túloldalára

| Mobile | RSS

Brutális: lefejezte az anyját és átrúgta az utca túloldalára

2014. október 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Azt hitték, halloweeni átverés
Brutális: lefejezte az anyját és átrúgta az utca túloldalára

A járókelők először azt hitték, csak egy különösen jól sikerült Halloween-közeli átverés, ám nem sokkal később kiderült, hogy amit láttak, az szó szerint a véres valóság volt.

Több tucat járókelő nézte végig, amint egy férfi az anyja levágott fejét focilabdaként átrúgta az út túloldalára az amerikai Long Island (New York) egyik utcáján. A meg nem nevezett 60 éves áldozat teste egy bugyit leszámítva teljesen meztelen volt, az egyik lakóépület előtt találtak rá kedden este. A fejét a szemtanúk elmondásának megfelelően az út szemközti oldalán fedezték fel. A New York-i rendőrség tájékoztatása szerint nem sokkal később a gyilkos vélhetően öngyilkossági szándékkal vetette magát egy vonat alá.

Az egyik szemtanú azt mondta, először úgy hitte, hogy egy halloweeni átverést lát, csak másodpercekkel később jött rá, hogy ez a véres valóság. Többeknek pszichológus segítségére van szükség, hogy feldolgozzák a látottakat – számolt be a NY Daily News című internetes lap. A 41 éves Jack Imperial épp taxival utazott azon az utcán, ahol a felkavaró jelenet lezajlott, és elmondta, hogy a taxis szó szerint “belebetegedett” a látványba. “A holttest lába a járdán volt, a válla pedig az út közepén” – mesélte. “A fej meg az utca túloldalán. Láttam már néhány hátborzongató dolgot eddigi életem során… de semmi ehhez hasonlót!”

Azt a rendőrség nem mondta el, hogy a nőt az utcán gyilkolta-e meg a fia vagy még a lakásban.

forrás: ma.hu

Leave a Reply 239 megnézve, 1 alkalommal mai nap |