< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Vilmos herceg lemond a trónról!

| Mobile | RSS

Vilmos herceg lemond a trónról!

2014. november 4. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Vilmos herceg lemond a trónról!

London – Vilmos herceg (32) már közölte is nagyanyjával, Erzsébet királynővel, hogy lemond a trónhoz fűződő jogairól – írja a Globe Magazin.

Vilmos herceg házassága mindennél
többet jelent neki/ Fotó: Northfoto

A külföldi magazin legújabb számának címlapján írnak arról, miszerint Vilmos herceg lemond a trónról, hogy megvédhesse állapotos feleségét.

Köztudott, hogy a második babával várandós Katalin hercegné állandó rosszullétekkel küzdött a terhesség kezdetén, a család lemondta nyilvános szereplését egy időre, Katalin pedig visszaköltözött a szülei házába, hogy ott vészelje át a rosszulléteket.

Egyes információk szerint viszont nemcsak a veszélyes terhesség miatt költözött vissza a családi házba, hanem amiatt is, mivel férjével az utóbbi időben elhidegültek egymástól.

A Globe Magazin az évszázad szerelmi drámájának nevezi történetüket, amelyben a királyfinak le kell mondania trónjáról, hogy ezzel védje szerelmét.

A lap megemlíti, mindig biztos forrásból tudták meg a királyi család körül történő eseményeket, így jelen esetben is egy megbízható forrásra támaszkodtak.

Katalin hírességek szomszédságában nevelheti gyermekeit
A britek többsége szerint Vilmoséknak fiuk lesz
Rosszabbul van Katalin hercegné
Egy a királyi családhoz közeli megszólaló szerint Vilmos herceg beszélt Erzsébet királynővel arról, hogy felesége nehezen kezeli a nyilvánossággal járó terhet, azt, hogy mindenkinek meg kell felelni, és hogy házasságuk minden percét a világ előtt kell élniük. Nem beszélve arról, hogy a hercegséggel járó kötelességeket gyakran egymástól távol, a világ különböző pontján, egyedül kell teljesíteniük.

A lap információ szerint azért mondana le a trónról, hogy ezzel megvédje kapcsolatukat, elsőszülött gyermeküket, Györgyöt, és annak születendő kistestvérét.

Blikk-információ

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 212 megnézve, 1 alkalommal mai nap |