< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Selyemzsinórt küldtek Orbán Viktornak////Viktor Orban sent silk cord

| Mobile | RSS

Selyemzsinórt küldtek Orbán Viktornak////Viktor Orban sent silk cord

2014. november 6. | hozzászólás | Közélet

Selyemzsinórt küldtek Orbán Viktornak

Kit érdekel Vida Ildikó, ez az ügy nem róla, hanem Orbánról szól, mondta az MSZP volt elnöke az ATV-ben.

Lendvai szerint Vida Ildikó személye jelkép, a kitiltása korszakos és nagyon durva botrány, ami miatt a költségvetés parlamenti tárgyalását fel kellene függeszteni, a NAV elnökét pedig fel kellene állítani a székéből. A szocialista politikus úgy véli, az is elképesztő, hogy az Egyesült Államok által korrupciós gyanúban keveredett Vida Ildikó maga indít vizsgálatot a saját ügyében.

Herényi Károly, az MDF volt frakcióvezetője szerint – idézzük – “a Nyugat megelégelte azt a pofátlanságot, arcátlanságot és gőgöt, ahogy a Fidesz irányítja Magyarországot. Helmeczy László ügyvéd, volt fideszes országgyűlési képviselő pedig arról beszélt, hogy a kitiltási ügy példátlan bizalmatlansági válságot jelent a NAV esetében, mert ez az intézmény egyben nyomozó hatóság is.

A ügyvéd arra hívta fel a figyelmet, hogy az adóhatóság emberei most is kihallgatásokat tartanak, nyomoznak, miközben a vezetői közül többeket súlyos vádak érik egy szövetséges ország részéről.

Lendvai Ildikó szerint egyébként Vida Ildikó mellékszereplő ebben az ügyben, a kitiltási botrány selyemzsinór. “Van az a magyar mondás, hogy a lányomnak mondom, hogy a vejem is értse. Most ez úgy igaz, hogy Vida Ildikónak mondják, hogy Orbán Viktor is értse” – fogalmazott Lendvai.

forrás:stop.hu

Viktor Orban sent silk cord

Who cares Ildiko Vida, this case is not about him but about Orbánról, said the MSZP was president of the ATV was.

Ildikó Lendvai, according to Vida personal symbol, the ban is temporary and very rough affair, which is why the parliamentary budget discussion should be suspended, the NAV should be set up by the President of the chair. The Socialist politician believes that it is amazing that the United States embroiled in accusations of corruption Ildiko Vida launch its own investigation into the matter.

Herény Charles, the MDF was group leader according to – quote – “. The West grew tired of the pofátlanságot, insolence and arrogance, as Fidesz managed Laszlo Hungary Helmeczy lawyer, was a Fidesz member of parliament and spoke about the expulsion case represents an unprecedented no-confidence crisis in the for NAV, because this institution is also investigating authority.

The lawyer has called attention to the local tax authorities now hold hearings, investigate, while the leaders of the more serious accusations were achieved on behalf of an ally country.

Moreover, according to Ildikó Lendvai Ildikó Vida side in this case, the banning scandal silk cord. “There is a Hungarian saying that I say to my daughter, son in law also understand now that it is so true that Ildiko Vida said that Viktor Orbán understand.” – Said Lendvai.

Source: stop.hu

Leave a Reply 253 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: