< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Választás, a Baksi csalás visszaszorítása…avagyBúza s csapatának eltakarítása a cél..

| Mobile | RSS

Választás, a Baksi csalás visszaszorítása…avagyBúza s csapatának eltakarítása a cél..

2014. november 9. | hozzászólás | Közélet

Választás, a Baksi csalás visszaszorítása, Búza s csapatának eltakarítása a cél..

Minap szerkesztőségünk levelesládájából egy középméretű borítékot hozott be a nejem. Fáradt voltam. A Gff –ről jöttem haza. Megvacsoráztam, majd beleültem a kényelmes bőrfotelembe, s olvastam a napi híreket. Később, a nejem elébem tette az ellenzék nagyon tartalmas, részletes „jelentését” a szélhámos Búza gyerekről s csapatáról.

Megdöbbentő tények kerültek napvilágra! Erről az eseményekről szerkesztőségünk már többször tájékoztatta a lokális – Baksi – valamint a globális olvasóinkat!

Nézzünk egy pár anomáliát, ami keveredett az attitűdök világával, ám most nem ez a lényeg a grammatika…

Az tény, hogy Búzának s csapatának nem szabad hinni,,,ezt Ti már tapasztaltátok kedves Baksi választók,,, na meg az a Korom, nem szégyelli magát, már boltosként is bizonyította a negatív seggnyalós stílusát, vagy nem…

Idézek—

„kukoricát lopták, mert a mezőőr csak a búzára volt hajlandó vigyázni,”

Kérdem én, ez, az elzavart biztonsági őr ismeri- e a Baksi mezőket és annak területi szélességeit, s tudja-e hol lopják a fát…merre járnak az erdőt járó fára vágyók seregei.
Többen is jelezték, nem látják a mezőn, mivel sofőrködik, linkeskedik, azzal dicsekszik, hogy felesége alpolgármester! Ja , aki nem mond igazat, s a vagyonnyilatkozata tele van mesével…ennek később szerkesztőségünk utána fog járni., mint dr. Orosz Éva, Kovács Gábor és a többiek vagyonnyilatkozatának… na, az még egy meglepetés lesz a NAV-nak, s az egész Búza csapatának…

Kovács Gábor adóhátralékát – több mint egy millió Ft – milyen törvény alapján engedte el Búza Zsolt! Ez is a NAV látókörébe fog kerülni. Ebből már el lehetett volna szállítani a tűzifát – tavaly- a rászorultaknak. Ám ez az összeg kellett az álpap egyesületének, amivel később támogatásként – Búza rendezvényeire- vissza adta Búzának!

Az alpolgármester asszony megjegyzései nem éppen a szellemi képessége csúcsait mutatja…. beképzeltsége párosult a butasága történetével… a nagyképűsége csepegett . Egyhez ért, valójában a hazugságokhoz! – félrevezeti a voksolókat, a baksi embereket… mindent a hatalomért? Pedagógiai érzéke nincs, ezt a nebulók is megérzik, meg azt is, kit lehet szeretni s tisztelni…a személyiségfejlesztést, mint olyant- a pedagógia része- ismeri?

„aki végigjárta a helyi boltokat és vásárlás nélkül számlákat akart kérni, hogy a rendezvényének költségeit el tudja számolni”
Gondolom, mindenki felismerte ezt a tékozlót. Azt is suttogják, hogy az éves tagdíjat havonta szedi be…

NAV figyelem…ez itt ebben a formában nagy fogás lesz.

„de egyik nap a templomban reverendában imádkozik”
„aki munkahelyét arra használja fel, hogy a szülőket félrevezetve olyan hamis információkkal kampányoljon, miszerint minden támogatástól elesik az iskola, ha nem Búza Zsolt lesz a polgármester”

Remélem, mindenki felismeri ezt az álpapot – hitoktatót, akinek a legjobb tudomásunk szerint nincs meg a diplomája…
Ennyit a Baksi Búza csapat hozzáállásáról. Van neki egyénisége? – aki tudja adja át!

Senkit ne tévesszenek meg ezek a sorozatos csalások, hazugságok…stb. amik lassan nyolc éve behálózzák szeretett falujukat… ne adjátok el magatokat egy tál lencséért, ingyen kajákért a becsületetek többet ér…
Búza ezt az éhségeteket használja ki- fel, ezzel is lejárat benneteket az ország, a világ előtt… kijelentette; – Ő mindent elnyer-elvesz tőletek! Markában vagytok egy tál ételért…Ő szégyell benneteket! Nem szereti a romákat, pedig Ő is az…

Mikor baj van, akkor vagytok “drága testvéreim”…Ti meg folyamatosan bedőltök ennek a fekete lelkű ördögnek!

Mire vártok még!

Szavazzatok a jövőre s tegyétek Baksot¸- Búza s csapatától mentessé… mert akkor látjátok meg a fényt…
2014-11-09 -lio-

Leave a Reply 406 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: