< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Iszlám enklávé – Ahol a rendőr sincs biztonságban///// Enclave islamique – où la police sont en sécurité

| Mobile | RSS

Iszlám enklávé – Ahol a rendőr sincs biztonságban///// Enclave islamique – où la police sont en sécurité

2014. november 17. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Iszlám enklávé – Ahol a rendőr sincs biztonságban

Miközben Svédország az Európai Unió „régi” tagjai közül az első, amely elismeri a palesztin terrorállamot, a multikulturalizmus és a nyitott határok kritikus állapotokhoz vezettek az országban. Olyan muzulmán enklávék alakultak, ahol a postások, tűzoltók és más fontos szolgáltatások emberei – sőt gyakran maguk a rendőrök is – rendőri védelmet igényelnek. A Hetek cikke.

Egy nemrégiben közzétett rendőrségi jelentés 55 ilyen, úgynevezett no-go övezetről számol be Svédországban. Európa-szerte találhatók ehhez hasonló övezetek. Ezek a zónák úgy jöttek létre, hogy nagyszámú muszlim bevándorló érkezett a politikailag korrekt és toleráns európai államokba, ahol aztán elutasították az asszimilációt, és olyan, az államon belüli virtuális államot hoztak létre, ahová a hatóságok félnek betenni a lábukat.

Ezek a no-go övezetek valójában olyan mikroállamok, ahol a nyugati értékeket, társadalmat és jogrendszert elutasító saria törvény van érvényben. Ezekben a körzetekben a nem muszlimoknak alkalmazkodniuk kell az iszlám törvényekhez, különben erőszakos következményekkel kell számolniuk.

Daniel Pipes Közel-Kelet szakértő szerint „ezeknek a zónáknak egy sokkal pontosabb megnevezése lehetne a dár al-iszlám kifejezés – az iszlám háza, az iszlám uralma alatt lévő terület”.

A muszlim menekültek bevándorlása a 9 millió lakosú Svédországba az 1990-es években kezdődött, amikor a nyitott határok menekültügyi politika keretében 100 ezer balkáni menekültet fogadtak be. Svédország Irakból is fogadott be menekülteket, számukat 125 ezerre teszik. 2012 szeptembere óta pedig az arab országokból hetente 1250 menekült érkezik.

A libertárius-konzervatív Daily Caller újság beszámolója szerint májusban, a Svédország déli részén található Landskronában a svéd rendőrség – miközben egy gyanúsítottat üldözött – betévedt egy ilyen övezetbe. Mivel az autójukat szétverték, a rendőrök kénytelenek voltak kiszállni. Közel 50 ellenséges „gengszter” vette őket körbe, akiket az erősítésre váró rendőrök előrántott fegyvereikkel próbáltak visszatartani. A segítségükre érkező rendőröknek fél mérföldre a tett helyszínétől kellett megállniuk, a no-go övezeten kívül. A rendőrparancsnok nem merte beküldeni az embereit, attól tartva, hogy a helyzet elmérgesedik. A csapdába esett rendőrök csak magukra számíthattak. Szerencséjükre egyikük ismert néhány helybélit, akik meggyőzték a muzulmán bandát, hogy hagyják őket elmenni.

A svéd rendőrség a 2013-as stockholmi gettólázadás óta – amelyben több száz autót és lakást gyújtottak fel – nem tett komolyabb lépést arra, hogy felvegye a harcot ezekkel az övezetekkel. A rendőrség arról számolt be, hogy muszlim bandák most már ellenőrzőpontokat is felállítottak ezeknek a no-go zónáknak a határain. A konfrontáció helyett a svéd hatóságok alkalmanként úgynevezett „párbeszéd hivatalnokokat” küldenek hozzájuk, a kapcsolatépítési program részeként.

Hetek
forrás:atv.hu

Enclave islamique – où la police sont en sécurité

Tandis que la Suède sont membres “anciens” de l’Union européenne est le premier à reconnaître l’état de la terreur palestinienne, le multiculturalisme et l’ouverture des frontières ont conduit à un état critique dans le pays. A enclaves musulmanes formés où les postiers, les pompiers et d’autres personnes des services importants – en fait souvent les policiers – nécessitent une protection de la police. Article de la semaine.

Une police récentes rapportent 55 ces rapports en Suède, la soi-disant non-droit dans les zones. Dans toute l’Europe peuvent être trouvés dans des domaines similaires. Ces zones ont été créées afin qu’un grand nombre d’immigrants musulmans sont arrivés dans les Etats européens politiquement correct et tolérante, où il a rejeté l’assimilation, et un état virtuel dans l’état a été créé, où les autorités ont peur de mettre leurs pieds.

Ces zones de non-droit sont en fait des micro-Etats où les valeurs occidentales, la société et le système juridique de rejeter la charia est en vigueur. Dans ces quartiers, la nécessité de se adapter aux non-musulmans dans les lois islamiques, ou bien contraints de faire face aux conséquences.

Moyen-Orient Daniel Pipes experts que «ces zones pourraient être une description beaucoup plus précise de l’expression Dar al-Islam – la Chambre islamique, l’aire sous la règle de l’Islam.”

L’afflux de réfugiés musulmans 9.000.000 d’habitants, la Suède a commencé dans les années 1990, lorsque les frontières ouvertes au sein de la politique d’asile 100 000 réfugiés dans les Balkans ont été admis. Suède réfugiés a également absorbé de l’Irak, les numéros font 125,000. Depuis Septembre de 2012 et 1250 réfugiés arrivent chaque semaine dans les pays arabes.

Le journal Daily Caller libertaire-conservateur a signalé que, en mai, se trouve à Landskrona en Suède méridionale, la police suédoise – tout en chassant un suspect – errait dans une telle zone. Comme leur voiture brisée, les policiers ont été obligés de sortir. Près de 50 ennemis “gangster” leur a fallu environ, qui ont tiré des fusils ont essayé de tenir la police pour être renforcés. La police a dû aider à arrêter un demi-mile de la scène d’action, en plus de la zone de non-droit. Le chef de la police n’a pas osé envoyer ses hommes, craignant que la situation Rankle. Les policiers ont qu’eux-mêmes à compter piégés. Heureusement, certains d’entre eux connus locale ou qui a convaincu le groupe musulman de les laisser aller.

La police suédoise depuis le soulèvement du ghetto de Stockholm 2013 – dans laquelle des centaines de maisons et des voitures ont été incendiés – pas des mesures sérieuses ont été prises pour choisir un combat avec ces zones. La police a indiqué que les gangs musulmans sont maintenant des points de contrôle ont été mis en place pour ces zones de non-droit dans les frontières. Au lieu de confrontation avec les autorités suédoises parfois appelés “agents de dialogue” sont envoyés à eux dans le cadre d’un programme de renforcement des liens.

semaines
Source: atv.hu

Leave a Reply 330 megnézve, 1 alkalommal mai nap |