< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kövér kínos Hogy mi van?

| Mobile | RSS

Kövér kínos Hogy mi van?

2014. november 17. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kövér kínos
Hogy mi van?

Azt állítja Kövér László, az Országgyűlés elnöke (a Hír TV-nek adott, majd a kínos bakitól megszabadított interjújában), hogy Charles Gati, az Amerikában élő magyar származású politológus- és történészprofesszor már 2010 után kijelentette, hogy a magyar kormányt meg kell buktatni.

Azt állítja Kövér László,
az Országgyűlés elnöke (a Hír TV-nek adott, majd a kínos bakitól megszabadított interjújában), hogy Charles Gati, az Amerikában élő magyar származású politológus- és történészprofesszor már 2010 után kijelentette, hogy a magyar kormányt meg kell buktatni; és bár ő „hivatalosan nem része az amerikai külügyi előkészítő apparátusnak, azonban informálisan nagyon bensőséges viszonyt ápol a Clinton-adminisztráció tagjaival, így a ma hivatalban lévő külügyminiszter asszonnyal is, ezért amit ő ott megfogalmazott egyfajta informális fenyegetésként, azt most az amerikai külügyminisztérium hivatalos vagy félhivatalos politikájává teszi”.
Forás: 444.hu

Ezzel szemben a tény az,
hogy Gati soha nem tett olyan kijelentést, hogy a magyar kormányt meg kell buktatni, Clinton asszony – mint tudjuk – már másfél éve nem külügyminiszter, maga Gati pedig a Klubrádiónak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy még csak nem is találkozott vele soha. De ha ez mind nem volna elég, elképesztő naivitás vagy felháborítóan hazug vádaskodás annak feltételezése, hogy az Egyesült Államok külpolitikáját egy magyar ügyekben jól tájékozott professzor alakítja. Hát az új közellenség, Goodfriend ügyvivő, a budapesti amerikai nagykövetség, a CIA, az itt dolgozó több száz amerikai üzletember, valamint Bástya elvtárs már nem is számít? Vagy Charles Gati az új Superman.

szerző:Bolgár György
forrás:168óra.hu

Leave a Reply 247 megnézve, 1 alkalommal mai nap |