< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Lázár-család: újabb méregdrága ingatlan

| Mobile | RSS

Lázár-család: újabb méregdrága ingatlan

2014. december 3. | hozzászólás | Közélet

Lázár-család: újabb méregdrága ingatlan

60-70 millió forint piaci értékű budai luxuslakása van Lázár János 10 éves kisfiának – tudta meg az RTL Klub. Lázár családja nemrég szerepelt a hírekben, amikor kiderült, fiai nevén 20 hektáros mádi szőlőbirtok van. Sem a birtok, sem a luxuslakás nem szerepel a miniszter vagyonnyilatkozatában.

Az exkluzív helyen lévő, Mátyás király úti társasházban mindössze négy lakás van. A 120 négyzetméteres lakásnak idén áprilisban lett tulajdonosa Lázár János fia.

Lehet, hogy a miniszter hozzátartózóinak vagyonnyilatkozatában megtalálni a kérdéses ingatlant, ám ezek a dokumentumok nem nyilvánosak.

Lázár az RTL Klub Házon kívül című műsorának nyilatkozva elismerte, hogy ő vette a luxuslakást. Utalt rá, hogy a vagyonnyilatkozatait tanulmányozva látható a pénzmozgás.

A műsorban elhangzott, hogy Lázár vagyonnyilatkozatai alapján kiszámítható, mire mennyit költött, és mennyit takarított meg az elmúlt években. Az RTL Klub szerint nem látható olyan változás a vagyoni helyzetében, ami lehetővé tenné az ingatlanok megvásárlását.

„Megtakarítás, hitel és családi összefogás volt a lakás- és az ingatlanvásárlás fedezete” – mondta az RTL Klubnak Lázár János. A riporter kérdésére, hogy mennyiben segített a család, azt felelte, „sokban”.

Lázár azt mondta, januárban új vagyonnyilatkozatot ad le majd. Állítja, abból minden kiderül az ingatlanvásárlásaival kapcsolatban.

forrás:atv.hu

Leave a Reply 194 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: