< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Elemek harca Késések a cseh és francia vasútvonalakon

| Mobile | RSS

Elemek harca Késések a cseh és francia vasútvonalakon

2014. december 4. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Elemek harca
Késések a cseh és francia vasútvonalakon

Az időjárásra tekintettel a Budapest-Keleti pályaudvarra érkező Jaroslav Hasek nemzetközi vonat várhatóan már közlekedni fog, de jelentős késéssel.

A cseh vasúton továbbra is az időjárási helyzet miatt, míg a francia vonalakon sztrájk miatt lehetnek késések – közölt a Mávinform csütörtök reggel az MTI-vel.

Közleményük szerint az időjárásra tekintettel a Budapest-Keleti pályaudvarra érkező Jaroslav Hasek nemzetközi vonat várhatóan már közlekedni fog, de jelentős késéssel.

Az AVALA nemzetközi vonat mindkét járata is közlekedik, de jelentős 60-120 perc közötti késésekre kell számítani. Hozzátették: a cseh vasúton még mindig több járat kimarad a menetrendből, ezért nem teljesen garantáltak a csatlakozások.

A Mávinform arról is tájékoztatott, hogy értesüléseik szerint csütörtök este 7 órától, vasárnap reggel 8 óráig a francia vasúton munkabeszüntetést tartanak. Emiatt késésekkel, járatrövidülésekkel, vonatelmaradásokkal kell számolni.

A Mávinform azt javasolja, hogy az utazás megkezdése előtt mindenki érdeklődjön a nemzetközi tudakozóknál vagy a MÁVDIREKT 40-49-49-49-es telefonszámán.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 200 megnézve, 1 alkalommal mai nap |